Accident îngrozitor pe DN7, în județul Arad. O tânără a murit după ce un buldoexcavator a căzut de pe trailer direct pe mașina în care se afla

Accident îngrozitor pe DN7, în județul Arad. O tânără a murit după ce un buldoexcavator a căzut de pe trailer direct pe mașina în care se afla

O tânără a murit astăzi, într-un tragic accident pe drumul național DN7, în județul Arad, în timp ce o altă femeie a fost grav rănită, conform informațiilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Buldoexcavatorul a făcut praf autoturismul în care se aflau cele două femei FOTO ISU Arad

Accidentul a fost cauzat de căderea unui buldoexcavator de pe un trailer, direct pe mașina în care se aflau cele două femei.

"În urma accidentului în care a fost implicat un autoturism peste care a căzut un buldoexcavator, au rezultat două victime, două femei încarcerate, printre care una decedată. Este vorba despre două tinere, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani. Pompierii au acţionat pentru extragerea victimelor din autoturism, cea de-a doua victimă fiind preluată în stare gravă de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la spital", a informat ISU Arad, potrivit Agerpres.

Tragedia a avut loc, în această după-amiază, în zona localităţii Păuliş.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad a informat că au fost trimise la faţa locului echipaje de descarcerare şi echipaje medicale, inclusiv elicopterul SMURD.

"Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un buldoexcavator, a căzut de pe trailerul care-l transporta, pe un autoturism care se deplasa de pe sens opus. În autoturism se aflau cel puțin două persoane", a transmis inițial Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri ale DN7.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat