Accidentarea titularului van de Ven, șansa lui Drăgușin? Răspunsul antrenorului Postecoglou

Accidentarea titularului van de Ven, șansa lui Drăgușin? Răspunsul antrenorului Postecoglou

A venit și rândul lui Radu Drăgușin să arate ce știe de la transferul din luna ianuarie la Tottenham. Ținut iar rezervă de antrenorul Ange Postecoglou, românul a fost trimis pe teren în minutul 49 contra lui Aston Villa, în locul lui Micky van de Ven, care a acuzat o accidentare.

Ange Postecoglou i-a acordat încredere lui Radu Drăgușin. Foto Facebook

Partida împotriva locului 4 din Premier League era de importanță maximă pentru Tottenham. Cu o victorie, gazdele și-ar fi consolidat ultima poziție care duce în Liga Campionilor. Însă gruparea londoneză a spulberat-o pe Villa cu 4-0, toate golurile fiind reușite în timp ce fundașul românul se afla pe teren.

Antrenorul spune că s-a descurcat foarte bine

Cum cuplul de apărători centrali van de Ven - Romero este bătut în cuie, Radu Drăgușin putea intra doar dacă unul dintre cei doi titulari acuza vreo problemă medicală. Și așa s-a întâmplat, ”tricolorul” înlocuindu-l cu brio pe olandez în partida de ieri. Astfel că antrenorul Ange Postecoglou s-a convins că românul face față în Premier League.

”Excelent pentru Radu că a intrat. E prima dată când primește multe minute, chiar într-un meci important, și cred că s-a descurcat foarte bine”, a declarat managerul australian, citat de Football London. Ange Postecoglu a completat, referitor la accidentarea fundașului olandez, care i-ar putea da șansa lui Drăgușin să prindă echipa: „Nu cred că este ceva serios. Vom vedea”, lăsând să se înțeleagă că Micky van de Ven va reveni în primul 11 la următorul meci.

Drăgușin cere mai multe meciuri

Totuși, problemele musculare se lasă de obicei cu pauze mai îndelungate pentru fotbaliști, astfel că românul ar putea profita de accidentarea lui van de Ven și ar fi în premieră titular la Tottenham peste 6 zile, contra lui Fulham. De altfel, Radu Drăgușin a anunțat că speră să i se acorde credit în continuare: ”Eu m-am simţit foarte bine, mi-a fost dor să joc. Abia aştept următoarele meciuri.

Am avut un ritm foarte bun şi sper să mai joc de acum înainte multe meciuri. Suntem pe drumul nostru. Vrem să jucăm un fotbal foarte bun. Oamenii de la club m-au primit foarte bine şi pot spune că deja mă simt ca acasă”, a declarat Radu Drăguşin, la finalul meciului Aston Villa - Tottenham.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat