Accidentul anului vine din Germania...

Accidentul anului vine din Germania...

Un șofer care conducea cu viteză a ieșit de pe stradă și s-a înfipt cu mașina în primul etaj al unei case, în Germania. accident-germania Un șofer din Germania s-a înfipt cu mașina în primul etaj al unei case FOTO: nordbayern.de
Un accident neobișnuit s-a petrecut duminică seară în orașul german Schwabach: un șofer care, din câte se se pare, conducea cu o viteză amețitoare, a pierdut controlul asupra direcției și s-a înfipt cu mașina în zidul unei case, la primul etaj.

Impactul a fost fatal pentru șofer - un bărbat de 47 de ani -, dar cele două persoane aflate în casă la momentul accidentului au scăpat nevătămare, însă cu o sperietură grozavă, potrivit nordbayern.de .

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18:00. Mașina condusă cu viteză a părăsit strada, a traversat o grădină, după care a trecut peste o pantă și în final s-a zdrobit de primul etaj al casei. Șoferul a fost găsit în viață la locul impactului, însă starea lui era foarte gravă și a murit înainte de a fi dus la spital.

Potrivit sursei citate, poliția a transmis luni că șoferul mașinii a vrut să se sinucidă, fără a oferi alte detalii.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria