„Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite”/Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

„Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite”/Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

Traian Băsescu l-a atacat vineri seară pe Mircea Geoană, Secretar General Adjunct al NATO, și posibil candidat la președinția României.

Traian BăsescuFoto: Inquam Photos - Sabin Cirstoveanu

Fostul președinte spune că Mircea Geoană are mai multe probleme de credibilitate dacă ar candida pentru președinție amintind că acesta „a fost în anturaje dubioase” (n.r. scandalul grupului de la Monaco), scandalul ceasurilor primite cadou de la Marian Vanghelie, dar mai ales îl consideră că nu este loial statului român.

„România nu a cerut niciodată funcția Secretar General Adjunct al NATO. Nu am cerut și nici nu am fost întrebați. Mai ales că această funcție revine prin tradiție Statelor Unite. Atunci, vă întreb eu, cine l-a pus pe Geoană acolo?! Pe cine reprezintă el?”, a spus Băsescu la Prima News.

Întrebat dacă „serviciile secrete conduc România”, Traian Băsescuspune că acestea „influențează în mod clar, dar nu conduc” țara.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu