Această POZĂ NU este o CARICATURĂ, așa cum pare. Și NICI reclamă la SALTELE, așa cum v-ați închipui!

Această POZĂ NU este o CARICATURĂ, așa cum pare. Și NICI reclamă la SALTELE, așa cum v-ați închipui!

Noi nu ne-am propus să comentăm nimic. Vă lăsăm pe voi să citiți ce scrie mai jos...

„Spărgătoarea de case, liberala Diana Tuşa, a izbândit, într-un final, să se mărite cu unu’ - ziaristul pesedist Iosif Buble, deşi la cât de boccie este nu ar fi avut şanse să-şi găsească un consort nici măcar din rândurile etniei rome din care face parte, după cum comentau nişte blogeri din Brăila, orăşelul care a lansat-o spre culmile deputăţiei şi ale politicii înalte alături de un Bogdan Olteanu, căruia i-a fost director general de cancelarie.
La vremea aceea, a debuturilor sale, presa consemna că Diana „lăsa de înţeles că Bogdan Olteanu a depus divorţ de soţia sa, Cristina Izabela, din cauza ei, dar îşi vedea liniştită de viaţa intimă şi de întâlnirile private cu o cu totul şi cu totul altă persoană“. În ianuarie 2009, ziarul „CANCAN“ dezvăluia că Olteanu şi Tuşa au o relaţie de mai bine de doi ani, dar aceştia s-au despărţit, Olteanu aruncându-se (şi) în braţele Alinei Gorghiu, iar Tuşa în braţele lui Iosif Buble, jurnalist la Antene. În luna noiembrie 2009, Tuşa anunţa că e însărcinată şi Buble divorţează de soţia sa.
Buble la vremea aceea tocmai devenise un ceva mai cunoscut decât nimeni, prin lansarea unei făcături mizerabile la adresa Anei Birchal, un filmuleţ în care o femeie apare în genunchi, lucrând oral un personaj despre care s-a insinuat că ar putea fi Mircea Geoană.

în 6 nov. 2009, Caţavencu anunţa în premieră că Tuşa e gravidă. După data naşterii copilului, data concepţiei a fost în jurul datei de 01 septembrie. Aşadar, sarcina avea două luni, deci nu era vizibilă. Tuşa, însărcinată în două luni, a dat pe surse la presă că e gravidă. Pe 10 noiembrie, Diana confirma în premieră pentru inpolitics: „Da! Sunt îndrăgostită de Iosif! Suntem împreună de mai bine de un an de zile. Trăim o poveste foarte frumoasă şi amândoi ne gândim la viitor“.
În timpul ăsta, Iosif era însurat şi nu avea niciun gând să divorţeze. Dar punct ochit, punct lovit: soţia lui Buble, Ana Maria Luca, ziaristă care lucrează în Liban pentru o agenţie de ştiri - o tipă tare deci, până la un punct -, îl somează pe Buble să introducă divorţul, ceea ce se întâmpla chiar pe 16.11.2009 la Judecătoria Sector 6. Surse din apropierea jurnalistei ne-au relatat că declaraţia Tuşei a fost dată într-o marţi, iar peste şase zile, adică luni, deja cererea de divorţ era depusă la instanţă pentru că soţia lui Buble a fost cu atât mai supărată cu cât „Cancan“ relatase în 27 ianuarie 2009 că Bogdan Olteanu divorţează pentru Diana Tuşa care, conform propriei declaraţii, trăia deja de mai multe luni şi cu Buble. Cum să nu te scârbească atâta promiscuitate?

Faptele s-au derulat astfel: la sfârşitul lui 2008-începutul lui 2009, Tuşa trăia şi cu Olteanu, şi cu Buble. Amândoi însuraţi. Olteanu bagă divorţ. Tuşa radiază. O s-o ia pe ea! O s-o ia pe ea! Dar lovitură de teatru: Olteanu o ia pe Alina Gorghiu. O dată, maximum de două ori. „Părerea mea“, după cum a zis nea Nicu Văcăroiu.

Pe 01 iulie 2009, „Curentul“ arunca bomba: „Alina Gorghiu, noua stea din constelaţia Olteanului“. Biata tecuceancă este filmată câteva zile mai târziu de Antena 1, cu Bogdan Olteanu, intrând într-un hogeac şi ieşind după câteva ore îmbrăcată altfel. Aoleu, Diana disperă şi înmulţeşte atacurile pe Buble. Buble, mai bleguţ ca Olteanu. Olteanu, beizadea de superşmecheră comunistă, s-a gândit aşa: în zilele noastre se poartă bisexualismul. Deci dacă sunt cu două, înseamnă „bi“. În plus, cele două împreună au un coeficient de inteligenţă corespunzător. Dar fetele voiau măritiş. La căsătorie, „bi“ înseamnă puşcărie. Deci Olteanul nu poate. Şi atunci bomba: Diana rămâne însărcinată cu Buble. Buble, absolvent de Teologie, nici vorbă să divorţeze. Dar Diana, consumatoare de telenovele, lucru devoalat prin desele sale apariţii la TV, ştie ce are de făcut: să-şi ridice poalele în presă, cu tupeu, să iasă pe interval cu sarcina, apoi pac, divorţul lui şi, în final, căsătoria ei. Doar Buble, absolvent de Teologie, nu era să lase copilul născut în afara căsătoriei. Planul a funcţionat ca uns, iar acum Buble este practic aproape intromisionat şi în politică, fiind foarte aproape de visul său iniţial de a ajunge parlamentar. Până una-alta este doar soţ de parlamentară liberală, dar cu perseverenţă şi răbdare are şanse să prindă un loc pe lista PSD-ului, mai ales dacă avem în vedere că din punct de vedere al imaginii situaţia sa, de pesedist încălecat de-o liberală, corespunde şi ilustrează actualul context politic, în care liberalii şi pesediştii convieţuiesc într-o vicioasă coterie sexual-politică.” Sursa textului,  AICI .



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro