Acest animal tocmai și-a înjunghiat soția și fiicele gemene de 3 luni. Una dintre fetițe a decedat

Acest animal tocmai și-a înjunghiat soția și fiicele gemene de 3 luni. Una dintre fetițe a decedat

Un bărbat de 40 de ani din județul Neamț și-a înjunghiat, sâmbătă dimineața, soția și fiicele gemene de 3 luni. Una dintre ele a decedat la spital, iar cealaltă este în stare critică. Agresorul a fost dus la poliție, anunță Inspectoratul Județean de Poliție.

„La data de 06.11.2021, IPJ Neamț a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie a fost agresată și se află pe scara unui bloc de locuințe, împreună cu 2 copii minori. La fața locului s-a constatat că, în urma unui conflict spontan, un bărbat în vârstă de 40 de ani și-a agresat soția și pe cele 2 fiice (surori gemene, în vârstă de 3 luni), aplicându-le mai multe lovituri cu un cuțit. Cele 2 minore au fost transportate la spital în stare critică, una dintre acestea fiind declarată decedată. Totodată, la spital a fost transportată și femeia, în stare stabilă”, transmite Poliția.

În timpul conflictului, fiul celor doi soți, în vârstă de 10 ani, a fugit din locuința părinților, la un vecin, ulterior fiind transportat la spital, prezentând atac de panică.

Bărbatul a fost extras din locuința sa, fiind condus la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor. Din primele verificări a rezultat că autorul nu este cunoscut cu afecțiuni psihice sau antecedente penale și nu au fost identificate sesizări anterioare cu privire la o stare conflictuală în familia respectivă.

Sursa foto: imagini amator " data-medium-file="https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2021/11/WhatsApp-Image-2021-11-06-at-09.44.27-148x300.jpeg" data-large-file="https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2021/11/WhatsApp-Image-2021-11-06-at-09.44.27.jpeg" data-ll-status="loaded" />

sursa foto: Facebook/ Poliția Română


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...