Acesta este adevărul! Dan Turturică despre jegurile care au demolat România

Acesta este adevărul! Dan Turturică despre jegurile care au demolat România

Acesta este adevărul! Dan Turturică despre jegurile care au demolat România.

Textul publicat de Dan Turturică pe Facebook:

„Ce mai inflație de interviuri cu Gârbovan! Evident, toate motivate de dorința de a curăța justiția de abuzatori. Și când te uiți în jurul lor, numai victime găsești.

Victime cu zeci de milioane de euro în conturi, pitite pe te miri unde. Victime care au vămuit la sânge toate afacerile care au avut nevoie, la un moment dat, de aprobarea sau de influența lor. Victime care deși au avut ocazia să mai facă și ceva bine, durabil, să lase ceva în urma lor, să înfrumusețeze țara asta care i-a tolerat și i-a îmbogățit, s-au mulțumit doar să ia. Să ia și iar să ia! Să ia cu o mie de mâini, să mănânce și să bea cu o mie de guri, să dosească cu frenezie până au început să și uite unde și cât au dosit.

Trăiască lăcomia patologică deghizată în goană după adevăr și dreptate!

Adevărul despre abuzatori nu va ieși niciodată la iveală prin manipulări de doi lei, ci doar la pachet cu confesiunile autentice, depline, ale corupților deveniți, ulterior, victime. De ce? Pentru că disponibilitatea lor de a-și cumpăra libertatea a creat premisele ca unii justițiari să devină corupți la rândul lor.

Dacă ei ar fi fost măcar curajoși și ar fi denunțat pe loc ofertele care li s-au făcut, prin ziariștii pe care îi controlează, se termina instantaneu cu abuzurile. Din păcate pentru ei, nu s-ar fi terminat cu justiția. Ba din contră! Ar fi ieșit întărită. Dar ei sigur nu ar mai fi avut nicio șansă de a evita pușcăria!

În corupția inițială stă sursa răului și fără o imagine clară asupra întinderii și complexității ei nu va putea exista nici o imagine clară a modului în care unii dintre cei plătiți să îi bage după gratii s-au îmbogățit de pe urma lor.

Dar, știm bine, așa ceva nu se va întâmpla. Marii vinovați vor doar răzbunare, nu adevăr și nici justiție. Ei se hrănesc din mocirlă. Dacă mocirla ar seca, ar muri de foame!”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

4 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?

5 S-a întâmplat în Germania!