Acesta este PSD-ul! Fostul secretar general din ministerul dezvoltării câștiga peste 8500 de euro pe lună

Acesta este PSD-ul! Fostul secretar general din ministerul dezvoltării câștiga peste 8500 de euro pe lună

Unul dintre cei mai bine plătiți bugetar din România a fost demis de Guvernul Orban. Fostul secretar general al Ministerului Dezvoltării în guvernările PSD, Ionela Stoian,  a avut anul trecut a avut venituri de peste 100.000 de euro, cumulând pe lângă salariu mai multe venituri din funcții de consilier, membru în CA sau administrator special la companii de stat, dezvăluie Adevărul.ro .

Fost secretar general al Ministerului Dezvoltării şi fost consilier al ministrului Daniel Suciu, Stoian a intrat pentru prima dată în atenţia publică la începutul anului 2018 când jurnaliştii au arătat că aceasta era „cel mai bine plătit bugetar”, cu toate că nu era preşedintele ţării sau prim-ministru.

De altfel, anul 2018 a fost foarte bun pentru aceasta. Potrivit declaraţiei de avere completată de Ionela Stoian la eliberarea ei din funcţia de consilier al ministrului Daniel Suciu, suma totală a veniturilor din 2018 era de 484.587 de lei, adică aproape 102.000 de euro. Lunar, suma ar însemna circa 8.500 de euro

Adevărul notează că perioada în care era director în minister i-a adus şi probleme cu legea, aceasta fiind acuzată de procurorii DNA de complicitate la abuz în serviciu în Dosarul Belina, adică pentru demersul prin care Insula Belina şi Braţul Pavel au trecut din administrarea statului în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman, pentru a fi, ulterior, concesionate firmei Tel Drum.

Vezi  aici  declarația de avere integralTrimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

2 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

3 „Aș putea să-i trimit lui Putin o scrisoare prin care să-i promit niște poze nud dacă s-ar retrage din Ucraina. Dacă ar opri războiul, aș face asta”

4 Foarte interesante amănunte...

5 Interlopul Nuțu Cămătaru și-a făcut bancă acasă și dă bani împrumut