„Acesta este ultimul război al omenirii. Pentru acest moment istoric am fost creați, noi, rușii!”

„Acesta este ultimul război al omenirii. Pentru acest moment istoric am fost creați, noi, rușii!”

Naționalistul de extremă dreapta din Rusia, Aleksandr Dughin, supranumit „creierul lui Putin", consideră într-o opinie publicată pe pagina sa de Facebok că războiul din Ucraina este „ultimul război al omenirii".

„Pentru prima dată în istorie, Rusia duce un război absolut. Toate războaiele anterioare au fost relative și prototipuri, prefigurări ale acestuia. E clar că încă nu înțelegem asta pe deplin. Ceea ce se întâmplă este dincolo de înțelegerea chiar și a celor implicați în asta, chiar și a celor care au început.

Pentru prima dată la celălalt capăt este răul absolut - nu parțial, nu relativ; nici măcar nu este Occidentul, cu atât mai puțin entitatea efemeră trecătoare a așa-numitei 'Ucraine'. Este ceva mult mai profund. Acesta este ultimul război al omenirii.

Doar Rusia, cu alte câteva state, au luat decisiv partea Adevărului. Pentru acest moment istoric am fost creați noi rușii. Indiferent de cum se termină, pregătirile pentru Judecata de Apoi sunt în toi. Omenirea este sfâșiată. La început a fost un singur Adam, acum sunt doi: Adam și dublura lui neagră", consideră Dughin.


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”