„Acesta nu-i război, este iadul!”. Noi conversații sinistre ale rușilor, interceptate de Ucraina VIDEO

„Acesta nu-i război, este iadul!”. Noi conversații sinistre ale rușilor, interceptate de Ucraina VIDEO

Direcţia Principală de Informaţii (GUR) a interceptat noi apeluri telefonice ale militarilor ruși. Apelurile telefonice arată cât este de dramatică situația de pe front, relatează Bild.

Un soldat rus prezintă situația de pe front drept „dracul gol”. FOTO Arhivă

Într-o conversație interceptată de GUR, un militar care a luptat în Ucraina în ultimele două luni i-a mărturisit unui prieten că „acesta nu este război, acesta este iadul! Nu avem provizii, trăim ca niște câini aruncați într-o groapă”.

Conform declarațiilor sale, din cei 240 de soldați din unitatea sa au mai rămas doar 94. Timp de două zile, susține el, a stat cu camarazii săi în pivnița unei case distruse și au mâncat cartofi cruzi.

De asemenea, soldatul rus prezintă situația de pe front drept „dracul gol”, iar fiecare zi este o „luptă pentru supraviețuire”. În prezent, el face tot ce poate pentru a se întoarce în Rusia.

În aceeași ordine de idei, într-un alt apel un soldat îi spune prietenului său din Rusia că „este al naibii de brutal aici”.

Militarul susține că există o lipsă de echipament, iar unitatea sa dispune de câteva arme. Referitor la vehicule, acesta susține că „toate sunt distruse. Nu putem decât să așteptăm provizii. Nu știu când vor veni”.

Ministerul rus al Apărării, Serghei Șoigu , a anunțat în decembrie 2022 că intenționează să crească efectivele personalului militar la 1,5 milioane de oameni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

5 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?