Acoperișul hotelului Ciucaș, din Poiana Brașov, cuprins de flăcări; în unitate nu erau turiști

Acoperișul hotelului Ciucaș, din Poiana Brașov, cuprins de flăcări; în unitate nu erau turiști

Un incendiu violent s-a declanșat în noaptea de marți spre miercuri la acoperișul hotelului Ciucaș din Poiana Brașov, unitate unde nu erau turiști, fiind de mai mulți ani în renovare, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, Ciprian Sfreja.

Conform acestuia, pompierii militari au fost alertați în jurul orei 23.30 să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul hotelului Ciucaș din Poiana Brașov. Șase autospeciale și două autoscări s-au deplasat la fața locului, intervenția fiind dificilă deoarece incendiul s-a manifestat cu flăcări violente. S-a intervenit cu țevile de refulare și cu tunurile de stins incendii din dotarea autospecialelor, a spus Sfreja, menționând, totodată, că s-au format echipe de intervenție pe toate laturile hotelului, acolo unde s-a putut realiza accesul. ''În timpul intervenției, în jurul orei 1.00, au mai fost solicitate trei autoscări, două de la ISU București — Ilfov și una de la ISU Prahova'', a menționat reprezentantul ISU Brașov.

Flăcările au mistuit acoperișul hotelului pe o suprafață de 400 metri pătrați.

''După două ore de la declanșarea incendiului, pompierii au început să lucreze la limitarea propagării acestuia. Numărul autospecialelor s-a suplimentat astfel încât s-a intervenit cu un număr de nouă autospeciale cu apă și spumă, sașe de la ISU Brașov, una de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Râșnov, două de la ISU Covasna și trei autoscări'', a mai spus Ciprian Sfreja.

Reprezentanți ai ISU și Poliției Brașov au început o anchetă pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii incendiului.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fata lui Nuțu Cămătaru...

2 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

3 Ofițeri ai Marinei americane, filmați în timp ce făceau sex cu prostituate

4 „Sunt pregătită sa fiu Crăciuniță pentru tine” / Larisa Drăgulescu o dă în porno și pe Instagram?

5 Aroganță maximă / Fugarul Dragoș Săvulescu și-a comandat copil la o mamă-surogat