Acțiune de amploare a poliției în Ilfov. Au fost vizate persoanele care ard ilegal deșeuri

Acțiune de amploare a poliției în Ilfov. Au fost vizate persoanele care ard ilegal deșeuri

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a organizat, marţi, o acţiune cu efective mărite în localităţile Popeşti Leordeni şi Măgurele, cu precădere în satul Sinteşti din comuna Vidra.

Foto Arhivă / Shutterstock

Acţiunea s-a desfăşurat în sistem integrat, astfel că peste 105 forţe de ordine - respectiv 60 de poliţişti de la structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii, criminale, economic, arme şi muniţii, acţiuni speciale, împreună cu 14 reprezentanţi ai Gărzii de Mediu Ilfov, 12 jandarmi ilfoveni, 18 lucrători ai unei societăţi de energie electrică, doi lucrători de la ISCTR şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Ilfov - au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor ce aduc atingere mediului înconjurător şi pentru depistarea şi identificarea persoanelor care desfăşoară activităţi ilegale de arderi de deşeuri, informează Biroul de presă al IPJ Ilfov.

De asemenea, s-a mai acţionat pentru depistarea persoanelor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor psihoactive, pentru combaterea infracţiunilor de evaziune fiscală, combaterea furturilor de energie electrică, pentru siguranţa traficului rutier şi, nu în ultimul rând, pentru depistarea persoanelor urmărite la nivel naţional şi internaţional.

„Totodată, au fost verificate persoanele faţă de care au fost dispuse măsuri preventive, respectiv arestul la domiciliu, verificări la societăţi comerciale, precum şi verificări la persoane fizice şi juridice care comercializează şi utilizează substanţe toxice şi periculoase", arată sursa citată.

În funcţie de rezultatul verificărilor, urmează să fie centralizate toate măsurile legale care se impun, ca urmare a nerespectării normelor legale în vigoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale