Actorul Ben Stiller a anunţat că a fost diagnosticat cu cancer la prostată

Actorul Ben Stiller a anunţat că a fost diagnosticat cu cancer la prostată

Actorul american Ben Stiller a anunţat marţi, 4 octombrie, în timpul unui interviu pentru emisiunea moderată de Howard Stern, că a fost diagnosticat cu cancer la prostată în urmă cu doi ani, pe când avea 48 de ani, informează Variety.

Actorul Ben Stiller a anunţat că a fost diagnosticat cu cancer la prostată

Actorul a dezvăluit lupta sa cu boala spunând cum a detectat-o şi cum a fost tratamentul pentru acest tip de cancer: “A venit din neant”, a spus Stiller. “Nu mă aşteptam”.

Ben Stiller a participat la interviu pentru a trimite un semnal asupra conştientizării acestei boli şi pentru a vorbi despre testul PSA (Antigentul Specific Prostatei) - un test de sânge folosit pentru a măsura nivelurile de proteine, care ajută la identificarea cancerului de prostată.

Printre rolurile memorabile jucate de Ben Stiller se numără cel al modelului Derek Zoolander din filmul "Zoolander Manechinul", cel din comedia "Mary cea cu vino-ncoa'", în care a jucat alături de Cameron Diaz, şi franciza "Un socru de coşmar", în care îl are ca "rival" pe Robert De Niro. De asemenea, starul american s-a remarcat şi în franciza de comedie "O noapte la muzeu". Ben Stiller a regizat şi comedia din 2016 "Zoolander 2".

În "Zoolander 2", actorii principali sunt Ben Stiller şi Owen Wilson, care joacă rolurile unor fotomodele masculine, însă în peliculă apar şi Kim Kardashian alături de soţul său, rapperul Kanye West, dar şi alte celebrităţi în roluri episodice: Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus, Ariana Grande şi Demi Lovato.

Actorul a regizat şi produs mai multe lungmetraje, cele mai cunoscute fiind "Submarine" (2010) şi "Megamind" (2010), "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" (2008) şi "Starky and Hutch" (2004).

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria