Actorul John Heard din "Singur acasă", găsit decedat într-un hotel din California

Actorul John Heard din "Singur acasă", găsit decedat într-un hotel din California

Actorul american John Heard, cunoscut în special pentru rolul din seria "Home alone" ("Singur acasă"), a decedat la vârsta de 71 de ani în California, potrivit unui anunț făcut sâmbătă de medicii legiști, citat de DPA și Xinhua.

Trupul lui Heard a fost găsit fără viață vineri seară într-o cameră de hotel din Palo Alto, California, a declarat o purtătoare de cuvânt a biroului de medicină legală din Santa Clara.

Cauza decesului nu a fost încă stabilită, a precizat aceasta.

Heard suferise, miercuri, o intervenție chirurgicală minoră la spate, la Centrul Medical Stanford, conform site-ului TMZ, care citează o sursă din apropierea actorului.

El era cazat la hotel pentru recuperare, iar trupul său neînsuflețit a fost găsit de personalul hotelului, potrivit aceleiași surse.

Potrivit poliției, decesul său este investigat, însă nu este considerat suspect, mai scrie TMZ.

Heard a interpretat rolul lui Peter McCallister, tatăl lui Kevin McCallister (Macaulay Culkin) în comedia "Home Alone", lansată în 1990, și în continuarea acesteia din 1992, "Home Alone 2: Lost in New York". Un alt rol notabil este cel din comedia "Big", din 1988, în care a jucat alături de Tom Hanks.

Născut în Washington, Heard a devenit un actor cunoscut la sfârșitul anilor '70 și începutul anilor '80 și a interpretat, conform imdb.com, 179 de roluri în producții de televiziune și filme printre care se numără cele din "Cat People", "Beaches", "Gladiator", "Miami Vice", dar și "The Sopranos" pentru care a primit o nominalizare la premiile Emmy în 1999.

Heard a fost căsătorit de trei ori, cu actrița Margot Kidder, cu Sharon Heard cu care a avut doi copii, Max și Annika Rose, și cu Lana Pritchard. Actorul a mai avut un copil, John Matthew Heard, cu actrița Melissa Leo.

Conform heavy.com și Mirror.co.uk , la 6 decembrie 2016 fiul lui John, Max, a murit în somn.

La momentul decesului său, Heard era implicat în șase proiecte de filme, potrivit imdb.com .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria