Actorul Julian Sands este de negăsit. A dispărut în urmă cu 12 zile. Fratele său crede că a murit

Actorul Julian Sands este de negăsit. A dispărut în urmă cu 12 zile. Fratele său crede că a murit

Autorităţile californiene au declarat că nu au găsit nicio urmă a lui Julian Sands, la 12 zile de la dispariţia acestuia. Fratele lui Nick Sands însă a afirmat că „știe în inima lui” că acesta nu mai este în viață, relatează BBC și The Independent .

Julian Sands a vorbit în trecut despre dragostea sa pentru drumeţii şi alpinism Foto EPA EFE

Actorul britanic, în vârstă de 65 de ani, a dispărut pe 13 ianuarie în timp ce făcea o drumeţie în zona Baldy Bowl din Munţii San Gabriel, la nord de Los Angeles.

Departamentul şerifului din comitatul San Bernardino a declarat că au avut loc „numeroase" căutări terestre şi aeriene.

Departamentul șerifului se apropie de a doua săptămână completă de căutare a excursionistului dispărut, Julian Sands. Au avut loc numeroase eforturi de căutare terestră și aeriană. Până în acest moment, domnul Sands nu a fost găsit și nicio dovadă a locației sale actuale nu a fost descoperită”, se arată în comunicatul online.

California a fost lovită recent de furtuni puternice, dar cu toate acestea, departamentul şerifului a precizat că căutările vor continua, „dacă condiţiile meteo şi terestre o vor permite". Potrivit unui purtător de cuvânt al departamentului căutările la sol în zonele mai înalte nu au fost încă posibile din cauza vremii.

Departamentul şerifului din comitatul San Bernardino a declarat că a răspuns la mai mult de 12 apeluri pe Muntele San Antonio, cunoscut local ca Mount Baldy, şi în zona înconjurătoare în ultimele patru săptămâni. Zona este „extrem de periculoasă” Acesta i-a avertizat pe excursionişti să „stea departe" de acea zonă, adăugând că este „extrem de periculoasă", chiar şi pentru cei experimentaţi.

Fratele lui Julian Sands, Nick Sands, din Gargrave, Yorkshire, a declarat pentru site-ul se știri local Craven Herald că „știe în inima lui” că fratele său dispărut nu mai este în viață.

Nu a fost încă declarat dispărut, presupus mort, dar știu în inima mea că a plecat”, a declarat Nick Sands adăugând că speră să se înșele.

Lui Julian îi plăcea să spună „Nu am avut niciodată o vacanță, dar mă odihnesc ocazional” – ei bine, acum se odihnește într-un loc cu care ar fi fost cu adevărat de acord”, a spus fratele său Nick

Săptămâna trecută, maşina lui Julian Sands a fost găsită lângă locul în care a fost dată dispărută. Familia sa a mulţumit autorităţilor pentru eforturile depuse.

La începutul acestei săptămâni, ei au declarat, de asemenea, că sunt „profund impresionaţi" de „revărsarea de dragoste şi sprijin" pe care le-au primit.

Într-o declaraţie, familia a lăudat „echipele de căutare eroice" care lucrează în condiţii meteo dificile „la sol şi în aer pentru a-l aduce pe Julian acasă".

Născut în Yorkshire, Sands a apărut în zeci de filme şi emisiuni TV, dar rolul principal din filmul britanic de dragoste "A Room With A View" din 1985 a fost cel care i-a adus faima la nivel mondial.

Actorul locuieşte în cartierul North Hollywood din Los Angeles împreună cu soţia sa, scriitoarea Evgenia Citkowitz și au doi copii.

Anterior a fost căsătorit cu Sarah Sands, fost editor al programului Today de la BBC Radio 4, cu care are un fiu.

Julian Sands a vorbit în trecut despre dragostea sa pentru drumeţii şi alpinism. Când a fost întrebat în 2020 ce îl face fericit, el a răspuns că să fie „aproape de vârful unui munte într-o dimineaţă glorioasă şi rece".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu vreau sa fiu ăla din diaspora care se crede cu nasul pe sus, dar las-o dracului de treabă”

2 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

3 Andrei Caramitru șterge pe jos cu Nicușor Dan

4 Un fascinant material despre istoria Pământului... Ce s-ar fi întâmplat acum 591 de milioane de ani...

5 VIDEO Da, e Simion încolțit de ghinion...