Actorul Kevin Spacey a recitat o poezie într-un muzeu din Roma

Actorul american Kevin Spacey i-a surprins pe vizitatorii unui muzeu din Roma recitând o poezie intitulată ''The Boxer'', semnată de autorul italian Gabriele Tinti, relatează DPA.

Un angajat al Muzeului Naţional Roman a confirmat sâmbătă că Spacey a citit poezia la Palazzo Massimo stând lângă o statuie nud din Grecia Antică ce reprezintă un boxer odihnindu-se.

''Cu cât eşti mai rănit cât atât eşti mai măreţ... M-au folosit pentru distracţia lor'', a recitat vineri Spacey.

Nu se ştie exact ce l-a determinat pe Spacey să facă acest gest.

Actorul a fost subiectul a mai multe acuzaţii de agresiune sexuală şi hărţuire. În urma acestora, Netflix, care difuzează seria TV ''House of Cards'' în care juca actorul, a renunţat la colaborarea cu el, iar scenele în care apărea Spacey au fost eliminate din pelicula ''All the Money in the World''.

Procurorii din Massachusetts au renunţat luna trecută la acuzaţiile penale formulate împotriva lui Kevin Spacey, inculpat pentru agresiune sexuală împotriva unui bărbat de 18 ani, incident care s-ar fi petrecut în 2016 la un bar din Nantucket, după ce victima prezumtivă a refuzat să depună mărturie. Spacey, laureat a două premii Oscar, inclusiv la categoria cel mai bun actor în rol principal, în 2000, pentru rolul din pelicula ''American Beauty'', a pledat nevinovat la acuzaţiile formulate împotriva sa. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Emil Boc, scor istoric la Primăria Cluj-Napoca: 75% / Candidatul PSD a luat 4,68%!

2 HARTĂ Ce partide au câștigat șefia Consiliilor Județene

3 Informație / Urmează două rețineri la vârful politicii...

4 LIVE MAP Rezultate alegeri locale 2020. Harta politică a României: rezultatele din fiecare județ și municipiu …

5 Sighiartău / Numărătoarea paralelă a PNL arată că avem scorul politic de 34%. PSD are 30%, USR – 13%. Am luat d…