Actorul Mark Margolis a murit. Era cunoscut pentru rolurile din „Breaking Bad” și „Better Call Saul” VIDEO

Actorul Mark Margolis a murit. Era cunoscut pentru rolurile din „Breaking Bad” și „Better Call Saul” VIDEO

Actorul Mark Margolis, cunoscut pentru rolurile interpretate în serialele „Breaking Bad” și „Better Call Saul” a murit joi, 3 august, la vârsta de 83 de ani, la spitalul Mount Sinai din New York, relatează People .

Mark Margolis a murit joi FOTO Profimedia

Fiul său, Morgan Margolis, a anunțat vineri decesul regretatului actor , precizând că tatăl său se lupta cu o boală de ceva vreme.

A fost unic", a afirmat pentru Deadline managerul lui Margolis, Robert Kolker de la Red Letter Entertainment. „Nu vom mai vedea oameni ca el. A fost un client prețios și un prieten de-o viață. Am fost norocos că l-am cunoscut", a mai adăugat Kolker.

Nu au fost oferite alte detalii în legătură cu moartea sa.

Născut la 26 noiembrie 1939, în Philadelphia, Margolis a studiat la Temple University înainte de a pleca la New York , unde a studiat actoria. În cele din urmă a cunoscut succesul cu rolurile interpretate în „Scarface”, „Oz”, „Black Swan” și „Ace Ventura: Pet Detective”. Ultimul rol interpretat a fost în serialul „Your Honor”.

Cel mai important rol jucat de Margolis până în prezent a fost cel al lui Hector „Tio" Salamanca în serialul „Breaking Bad”. Pentru acest rol Morgan Margolis a fost nominalizat la premiile Emmy din anul 2012.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?