Actorul Matthew McConaughey se afla cu soția în avionul care a căzut în gol sute de metri VIDEO

Actorul Matthew McConaughey se afla cu soția în avionul care a căzut în gol sute de metri VIDEO

Modelul Camila Alves McConaughey și actorul american Matthew McConaughey se aflau la bordul unui avion de pasageri al companiei Lufthansa, care a aterizat pe aeroportul din Washington după ce a fost zguduit de turbulente puternice și a căzut sute de metri în gol. Soția actorului a vorbit despre experiența trăită într-o postare publicată pe Instagram, relatează NBC Washington .

Actorul Mathhew și soția sa au avut parte de călătorie înfricoșătoare. Foto: AFP (Arhivă)

În urma incidentului aviatic , șapte persoane au fost transportate la spital.

În postarea publicată pe Instagram, modelul a dezvăluit că se aflau la bordul aeronavei Airbus A330-300, care a decolat miercuri seară de pe aeroportul din Austin, Texas, cu destinația Germania. După 90 de minute de la decolare au apărut turbulențele . În acel moment aeronava se afla la o altitudine de 11.300 de metri, deasupra statului Tennesse.

Totul zbura peste tot. Era haos în avion”, se arată în postarea de pe Instagram.

Un pasager, Jazz Kantipudi, a afirmat că avionul a căzut în gol sute de metri de două ori în 20 de secunde.

De asemenea, în timpul incidentului aviatic, o femeie a încercat din răsputeri să își țină copilul, iar un alt pasager a mărturisit că o femeie care se afla în fața sa a ajuns în spatele lui.

„Turbulențele au fost continue”, a mărturisit Alves.

Modelul a publicat un clip video în care se observă haosul creat de turbulențe. „Slavă Domnului că toată lumea e acum în siguranță”, a mai notat Camila Alves McConaughey.

Aeronava a aterizat în jurul orei 21:10 pe pista Aeroportului Internațional Washington Dulles.

Modelul și actorul american au decis să înnopteze la un hotel Marriot, care este situat în apropierea aeroportului Dulles.

Pasagerii au fost reprogramați pentru următoarele zboruri, iar aeronava s-a întors în Germania fără pasageri la bord, a precizat compania Lufthansa.

Lufthansa regretă neplăcerile cauzate pasagerilor. Siguranța și bunăstarea pasagerilor și a membrilor echipajului reprezintă prioritatea principală a companiei în orice moment", a transmis compania aeriană Lufthansa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...