Actorul Michael K. Williams, celebru pentru rolul său din ''The Wire'', a murit la 54 de ani

Actorul Michael K. Williams, celebru pentru rolul său din ''The Wire'', a murit la 54 de ani

Actorul american Michael Kenneth Williams, pe care publicul şi-l aminteşte pentru interpretarea personajului de culoare Omar Little din serialul "The Wire"("Cartelul crimelor"), difuzat în perioada 2002-2008, a murit luni la vârsta de 54 de ani, relatează marţi EFE.

Trupul neînsufleţit al actorului a fost găsit luni în apartamentul său din cartierul newyorkez Brooklyn, iar autorităţile americane indică o posibilă supradoză drept cauză a decesului, deşi această ipoteză nu a fost deocamdată confirmată oficial.

Creatorul serialului "The Wire", David Simon, a fost printre primii reprezentanţi ai industriei de divertisment care şi-au exprimat tristeţea pe reţelele de socializare după aflarea acestei veşti.

"Sunt prea copleşit pentru a putea exprima ceea ce simt. Michael a fost un om bun şi un talent original, iar în călătoriile noastre împreună a meritat mereu cele mai bune cuvinte. Acum aceste cuvinte nu îmi vin în minte", a scris David Simon peTwitter.

"L-am pierdut pe acela care era unul dintre cei mai buni dintre noi", a scris şi actriţa Leslie Jones, care a jucat alături de Michael K. Williams în filmul "Ghostbusters" (2016).

Viola Davis, Mariah Carey, Spike Lee, Taraji P. Henson şi Jeffrey Dean Morgan sunt alte vedete ale filmului sau din industria muzicii care şi-au exprimat tristeţea după moartea prematură a actorului.

Michael K. Williams a devenit cunoscut pe micile ecrane pentru rolul hoţului şi traficantului de droguri Omar Little din "The Wire", unul dintre cele mai prestigioase seriale din istoria televiziunii americane.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro