Actorul Moses J. Moseley, cunoscut din serialul ''The Walking Dead'', a murit la vârsta de 31 de ani

Actorul Moses J. Moseley, cunoscut din serialul ''The Walking Dead'', a murit la vârsta de 31 de ani

Actorul american Moses J. Moseley, interpretul unuia dintre cei mai populari "zombie" din serialul TV "The Walking Dead", a murit la vârsta de 31 de ani, a informat luni dimineaţă managerul său, Tabatha Minchew, pe Instagram, relatează EFE.

Mai multe companii mass-media americane care au preluat ştirea semnalează că trupul neînsufleţit al actorului a fost găsit pe un pod care traversează autostrada din zona Hudson Bridge în Stockbridge (Georgia), la câteva zile după ce familia artistului semnalase dispariţia acestuia.

"Te amo @mosesmoseley, am petrecut ani incredibili de prietenie, ne-am distrat atât de mult împreună. Mă bucur că ai făcut parte din familia noastră vreme îndelungată. Măcar dacă am mai fi avut parte de ceva mai mult timp. Îmi va fi tare dor de tine", a scris Tabatha Minchew după aflarea acestei veşti triste.

Moses J. Moseley, care şi-a început cariera ca manechin şi actor în 2010, a devenit popular după ce a interpretat rolul personajului zombie "Mike" din serialul "The Walking Dead", între 2013 şi 2015. El a făcut parte şi din distribuţia serialului "Watchmen", difuzat de HBO, şi a jucat în filmul "The Hunger Games: Catching Fire" (2013).

Investigaţiile lansate de autorităţile americane pentru a clarifica circumstanţele acestui deces se axează asupra unei posibile sinucideri, iar surse din familia actorului au confirmat că trupul acestuia prezenta o rană provocată de un glonţ. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…