Actorul sloven care-l ironizează pe Putin a strâns peste 3 milioane de vizualizări cu videoclipul său pe YouTube

Actorul sloven care-l ironizează pe Putin a strâns peste 3 milioane de vizualizări cu videoclipul său pe YouTube

Actorul sloven Klemen Slakonja are peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, în două săptămâni de la lansarea videoclipului său satiră în care îl ironizează pe președintele rus Vladimir Putin. Slakonja a anunțat că următorul va fi Donald Trump, scrie Reuters. Imitându-l pe Vladimir Putin, Klemen Slakonja călărește cu bustul gol, învinge mai mulți jucători de șah, organizează Jocurile Olimpice de Iarnă la temperaturi de peste 40 de grade, trage într-un tigru și dansează balet în pantaloni mulați prin care se profilează un penis uriaș.

''Vreau să conectez oamenii pentru ca cei care îndrăgesc eroul filmulețului să îndrăgească și videoclipul. Iar persoanele care urăsc persoana pe care o prezint să îndrăgească și ele videoclipul'', a spus Slakonja despre melodia sa ''Putin Putout'', cântată în limba engleză.

Klemen Slakonja, 30 de ani, este actor la Teatrul Național Sloven și speră ca numărul mare de vizualizări de pe YouTube să atragă sponsori pentru proiectul său #TheMockingBirdMan, prin care vrea imite personalități cunoscute la nivel mondial. Până în prezent i-a imitat pe Vladimir Putin și Papa Francisc. Următorii pe lista actorului sunt politicianul american Donald Trump și cancelarul german Angela Merkel.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia