Actrița Emily Ratajkowski se plânge că are de suferit profesional pentru că este "prea sexi"

Actrița Emily Ratajkowski se plânge că are de suferit profesional pentru că este "prea sexi"

Modelul și actrița Emily Ratajakowski, care a devenit cunoscută după ce a apărut în videoclipul provocator al melodiei "Blurred Lines" a lui Robin Thicke, a declarat într-un interviu recent că este de multe ori considerată "prea sexi" pentru a primi anumite roluri la Hollywood, relatează joi agenția de presă UPI.

Sursa foto: Emily Ratajkowski / Facebook

Tânăra în vârstă de 26 de ani a declarat pentru numărul din august al revistei Harper's Bazaar Australia că pierde roluri din cauza modului în care arată.

"Mi se întâmplă de multe ori asta: 'Oh, este prea sexi'. Este ceva ca un lucru împotriva femeilor, faptul că oamenii nu vor să lucreze cu mine pentru că am sânii prea mari", a declarat ea pentru revistă.

"Ce este în neregulă cu sânii? Sunt un lucru feminin minunat care trebuie celebrat. Cui îi pasă? Sunt minunați dacă sunt mari, sunt minunați dacă sunt mici. De ce ar trebui să fie asta o problemă?", a adăugat ea.

Emily Ratajakowski a exprimat opinii similare și într-un interviu pentru ES Magazine publicat în mai 2016.

"Este un paradox interesant. Dacă ești o actriță sexi este greu să primește roluri serioase. Ți se oferă același gen de rol în care te-au văzut deja. Oamenii sunt ca oile și spun 'oh, asta este ceea ce face ea bine'", a afirmat atunci actrița.

"Adevărul este că nimeni nu vrea să mă audă vorbind despre lucrurile astea. În mod cert bărbații care se ocupă de casting pentru filme nu vor să audă despre asta, dar nu pot să nu vorbesc — sunt supărată. Este important pentru mine", a mai spus ea.

Emily Ratajovski a devenit celebră după ce a apărut în videoclipul provocator pentru "Blurred Lines" al lui Robin Thicke. De atunci ea a jucat în filmul "We Are Your Friends" și ar urma să apară și în producțiile "I Feel Pretty" și "In Darkness".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…