Actrița Ioana Ginghină îi face praf pe contestatarii Evei Măruță: „Este incredibil! Am o singură întrebare”

Actrița Ioana Ginghină îi face praf pe contestatarii Evei Măruță: „Este incredibil! Am o singură întrebare”

Ioana Ginghină îi ia apărarea Evei Măruță, după valul de critici la adresa fetiței care joacă în filmul „Tati part-time”. Actrița s-a arăat îngrozită de răutatea oamenilor și a dezvăluit că la același tratament a fost supusă și fiica sa, în mediul online.

Ioana Ginghină a povestit că același lucru i s-a întâmplat și Ruxandrei, fiica sa. Pentru a fi ferită de răutate și invidie, aceasta a ales să nu mai fie actrivă pe rețelele de socializare.

Actrița Ioana Ginghină îi desființează pe contestatarii Evei Măruță FOTO Adevărul

Nu mi-a venit să cred când am văzut valul de hate pe care l-a iscat acest copil nevinovat (n.r: Eva Măruță). Am o singură întrebare. Cine sunt cei care judecă? Este incredibil ce impresie au oamenii cu telefonul în mână. Chiar cred că sunt Dumnezeu. Mă uitam pe comentarii, nu era niciun „părerea mea” sau „așa cred eu”. Ruxandra a ales să nu mai fie expusă pe rețelele mele de socializare exact din același motiv. E o lume extrem de rea, invidioasă și tristă, până la urmă. Un om fericit nu critică un copil”, a declarat actrița pentru Fanatik,

Tati part time” a iscat o adevărată furtună

Eva Măruță este protagonista noului film românesc, „Tati part time”, lansat de curând în cinematografe. Nu a durat mult până când reacțiile au început să apară, iar fetița cuplului Cătălin- Andra Măruță a ajuns în mijlocul unui val de critici.

Părerile au fost împărțite, iar părinții au reacționat pe măsură , răspunzându-le cu eleganță celor care și-au exprimat opinii negative.

Odată cu lansarea în cinematografe a filmului românesc „Tati part time”, la începutul anului 2024, curiozitatea și dorința de a viziona o poveste amuzantă i-a făcut pe români să umple sălile de cinema. La vârsta de doar 8 ani, Eva Măruță este protagonista peliculei, iar talentul său a captivat inimile multora. Cu toate acestea, criticile nu au lipsit, iar răspunsul părinților nu s-a lăsat așteptat.

Pe pagina sa de Facebook, Cătălin Măruță a distribuit un articol apărut în presă, vizați fiind cei care se străduiesc să minimalizeze eforturile Evei. Cu cuvinte pline de înțelepciune și empatie, el a subliniat importanța de a nu lăsa astfel de critici să zdruncine încrederea unui copil care abia începe să-și construiască visele.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”