Actriţa Olivia Wilde a primit un plic cu documente juridice pe scenă

Actriţa Olivia Wilde a primit un plic cu documente juridice pe scenă

Actriţa şi regizoarea americană Olivia Wilde a primit săptămâna aceasta un plic misterios pe scena din Las Vegas, unde îşi prezenta următorul film, iar mulţi din sala aglomerată au crezut că era vorba despre un element de punere în scenă pentru o glumă. S-a dovedit, însă, că plicul conţinea documente juridice trimise de fostul său partener, Jason Sudeikis, relatează joi AFP.

"Este pentru mine?" a întrebat actriţa, întreruptă marţi în timpul prezentării viitorului său thriller "Don't Worry Darling", pe scena festivalului CinemaCon. "Foarte misterios. Îl voi deschide acum", a adăugat ea.

Plicul, cu menţiunea "personal şi confidenţial" a fost adus pe scenă de o persoană necunoscută.

"Este un scenariu?", a întrebat actriţa care a aruncat o privire asupra conţinutului plicului. "OK, am înţeles. Mulţumesc", a spus ea şi şi-a reluat prezentarea. Pentru că nu a fost făcută nicio referire la acest plic, mulţi au crezut atunci că era vorba despre un nou proiect transmis astfel Oliviei Wilde.

Însă, miercuri a reieşit că plicul conţinea de fapt documente juridice referitoare la cei doi copii pe care actriţa îi are cu fostul partener de viaţă, Jason Sudeikis, vedeta serialului comic de televiziune american "Ted Lasso".

"Au fost pregătite documente pentru a stabili competenţa asupra copiilor doamnei Wilde şi ai domnului Sudeikis", a declarat miercuri pentru AFP o sursă apropiată actorului.

"Domnul Sudeikis nu avea cunoştinţă cu privire la locul şi momentul la care va fi livrat acest plic, deoarece aceasta era responsabilitatea exclusivă a companiei implicate şi nu ar fi tolerat niciodată să îi fie livrate documentele într-un mod atât de nepotrivit", potrivit acestei surse.

Nicio reacţie nu a fost disponibilă din partea reprezentanţilor Oliviei Wilde.

"Don't Worry Darling" este un thriller psihologic inspirat din "Truman Show" şi "Inception" în care joacă cântăreţul şi actorul britanic Harry Styles, actualul partener al Oliviei Wilde. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”