Actrița Shannen Doherty se tratează de cancer la sân

Actrița Shannen Doherty se tratează de cancer la sân

Actrița americană Shannon Doherty, cunoscută din serialele 'Beverly Hills 90210 (unde juca rolul lui Brenda Walsh) și 'Charmed' (în care a interpretat-o pe Prue Halliwell), a anunțat într-un comunicat că este bolnavă de cancer la sân. 'Am cancer la sân și acum fac tratament', a spus actrița în vârstă de 44 de ani, citată de 7sur7.be.

'Mănânc în continuare sănătos, fac mișcare și sunt foarte optimistă de felul meu. Le mulțumesc familiei, prietenilor și doctorilor pentru sprijin și bineînțeles fanilor care sunt alături de mine', a adăugat ea.

Doherty a aflat în luna martie că are cancer cu metastaze din 2014. Însă pentru că nu avea plătită asigurarea, nu a putut merge imediat la specialiști. Actrița îi reproșează acest lucru managerului ei, Tanner Mainstan, care nu i-a achitat sumele aferente asigurării medicale. TMZ precizează că Doherty a depus plângere împotriva lui.

Site-ul american l-a contactat pe managerul vedetei.

'Tanner Mainstan a aflat cu tristețe că Shannen Doherty suferă de cancer și îi dorește însănătoșire rapidă. Afirmația potrivit căreia Tanner Mainstan i-a provocat necazuri, fiindcă nu a plătit asigurarea, sau ar fi împiedicat-o să fie consultată de medici, este falsă!', se arată în comunicatul care răspunde acuzațiilr actriței. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Așa o fi?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?