Actriţa Tily Niculae vorbeşte deschis despre provocările apărute odată cu al doilea copil: „M-au epuizat psihic”

Actriţa Tily Niculae vorbeşte deschis despre provocările apărute odată cu al doilea copil: „M-au epuizat psihic”

Radu a fost marea surpriză apărută în viaţa actriţei Tily Niculae, care o avea deja pe Sofia (10). Băieţelul vesel şi curios le-a schimbat un pic ritmul, dar „a venit într-un moment în care Sofia avea nevoie şi de un alt focus în afara şcolii şi a temelor, care se desfăşurau doar online şi nu avea parte de socializare cu colegii“, după cum ne spune Tily într-un interviu pentru revista „OK! România“.

Dar marea provocare o reprezintă alimentaţia lui Radu, care s-a născut cu intoleranţă genetică la lactoză. „Alimentaţia lui m-a epuizat psihic. Mereu trebuie să fiu atentă la ce-i ofer“, mai spune actriţa în acelaşi interviu.

Dar această provocare i-a dat lui Tily Niculae ideea de-a realiza un volum dedicat acestei afecţiuni.

Citeşte mai departe aici...

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!