„Acum am aflat de ce nu am avut un sponsor toată viața”/Ironia făcută de multipla medaliată olimpică Ana Maria Popescu după ce Sorana Cîrstea a spus că sponsorii caută sportivele sexy

„Acum am aflat de ce nu am avut un sponsor toată viața”/Ironia făcută de multipla medaliată olimpică Ana Maria Popescu după ce Sorana Cîrstea a spus că sponsorii caută sportivele sexy

Sorana Cîrstea, locul 38 în ierarhia WTA, a fost invitată în cadrul podcastului " La Fileu ", unde a făcut câteva dezvăluiri cu privire la unul dintre sponsorii cu care a lucrat de-a lungul carierei. Afirmațiile sale au atras câteva reacții, ultima fiind a multiplei medaliate olimpice, Ana-Maria Popescu.

Ana Maria PopescuFoto: Andrew Medichini / AP / Profimedia

Sorana Cîrstea, informații din culisele colaborării cu Adidas

Sorana Cîrstea a colaborat cu brandul Adidas până în anul 2016, iar sportiva a ținut să menționeze în cadrul podcastului „La Fileu” câteva discuții pe care aceasta le-a avut cu reprezentanții companiei.

„Îmi aduc aminte când aveam contract cu Adidas. Tot timpul îmi spuneau, având în vedere că arăt binișor pentru o sportivă, că 'Mai degrabă arăți bine și ești în top 20, decât să nu arăți bine și să fii numărul 1.'

Când ești în top 20, oricum ești văzută, ești sus și stă lumea la fiecare turneu. Așa că îmi spuneau: 'Mai bine ești frumușică și în top 20, decât... mai puțin frumoasă și numărul 1.' Vă dați seama, au și ei cotele lor, e o piață.” - e mesajul pe care l-a primit Sorana la momentul respectiv.

Multipla campioană mondială și europeană la spadă, Ana-Maria Popescu, a reacționat la mesajul sexist pe care Sorana Cîrstea l-a dezvăluit și a făcut și o declarație pe seama acestui subiect.

„Acum am aflat de ce nu am avut un sponsor toată viața. Mulțumesc totuși firmei producătoare de echipament tehnic din Ungaria care m-a sponsorizat mulți ani de zile, mai ales că în scrimă nu ni se vedeau nici fețele, adică nu conta neapărat cât de drăguțe eram.” - a spus Ana-Maria Popescu pentru Pro Arena .

Palmaresul Anei-Maria Popescu

Jocurile Olimpice

- medalie de aur cu echipa (Rio de Janeiro, 2016)

- 2 medalii de argint individuale (Beijing 2008, Tokyo 2020)

Campionatele Mondiale

- 2 medalii de aur cu echipa (2010, 2011)

- 2 medalii de argint: una cu echipa (2015) și individuală (2018)

- 3 medalii de bronz: una cu echipa (2013) și două individuale (2002, 2011)

Campionatele Europene

- 7 medalii de aur: 6 cu echipa (2006, 2008, 2009, 2011, 2014, 2015) și una individuală (2013)

- 4 medalii de argint: 2 cu echipa (2012, 2013) și 2 individuale (2008, 2016)

- 2 medalii de bronz: una cu echipa (2016) și una individuală (2011)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante