„Acum știți salariul fiicei Andreei Esca”

„Acum știți salariul fiicei Andreei Esca”

Invitată în cadrul podcastului „Drive in with Andrei Niculae”, Alexia Eram a dezvăluit că nu știe ce salariu are mama ei, însă nu s-a ferit să dezvăluie suma pe care o încasează ca angajată la revista prezentatoarei TV.

Concret, ea a mărturisit că încasează lunar 2.500 de euro pe lună de la revista mamei sale, unde se ocupă de PR și marketing.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină. Momentan, acum nu mai fac nicio pagină, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a mărturisit Alexia Eram, potrivit Libertatea.ro.

De asemenea, Alexia s-a arătat mândră de faptul că este creatoare de conținut, mărturisind că a fost încurajată de iubitul ei, Mario Fresh, să-și facă pagina publică.

„Eu mi-am făcut public Instagramul în anul 2016, după ce m-am combinat cu Mario, pentru că el m-a încurajat să fac asta”, a mai spus ea, recunoscând, de asemenea, că o parte din succes i se datorează și mamei ei: „Eu tot timpul i-am mulțumit și sunt recunoscătoare mamei, pentru că datorită ei am ajuns unde sunt acum într-un timp atât de scurt. Probabil dacă nu era ea, eu poate nu ajungeam aici atât de repede. Tot timpul am spus că dacă eu nu munceam și nu făceam lucruri frumoase, oamenii nu mă urmăreau. Puteam să fiu fiica oricui, că dacă nu munceam pentru ce am acum nu eram interesantă. Foarte multă lume mă asociază în continuare… că dacă mama nu era cine este eu nu făceam nimic, că nu am banii mei. Eu zilnic primesc mesaje de genul acesta. Îi mulțumesc enorm mamei și nu am cum să fiu supărată pe chestia asta”.
Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

4 Ciudatul articol apărut în Austria despre o platformă petrolieră a Petrom din Marea Neagră

5 VIDEO „Asta este, închidem live-ul” / Filmulețul ăsta cu Șoșoacă pusă la punct de carabinieri ar trebui salvat și, când o ia razna, să-i fie arătat