Acuzații dure la „The Tonight Show”. Subalternii lui Jimmy Fallon se plâng că vedeta vine mahmură la muncă

Acuzații dure la „The Tonight Show”. Subalternii lui Jimmy Fallon se plâng că vedeta vine mahmură la muncă

Potrivit unor surse anonime, comportamentul imprevizibil al lui Jimmy Fallon creează un mediu tensionat, unde ziua poate fi distrusă de starea de spirit a prezentatorului. Cercetătorii confirmă că astfel de șefi pot fi cei mai problematici.

Jimmy Fallon este preferatul celebrităților. Aici, într-o imagine cu Kim Kardashian. Foto: Adevărul

Cum afectează comportamentul managerilor atmosfera? Jimmy Fallon, un șef dur?

În lumea televiziunii, Jimmy Fallon este cunoscut pentru personalitatea sa fermecătoare și prietenoasă. Cu toate acestea, o investigație a publicației Rolling Stone sugerează că, în spatele scenei, Fallon s-ar putea să nu fie atât de atent și calm cu echipa sa.

Această anchetă, bazată pe mărturiile a 16 angajați (doi actuali și 14 foști), scoate la lumină un alt Jimmy Fallon. Unul care poate fi rece și capricios, creând un mediu de lucru plin de tensiune. Situații în care angajații nu mai comunică între ei din cauza stării de spirit a lui Fallon au fost frecvente, conform surselor.

Comportamentul prezentatorului emisiunii „ The Tonight Show ” ar putea fi influențat de consumul de alcool din seara precedentă și a mahmurelii de a doua zi, au declarat opt dintre cele 16 persoane intervievate de jurnaliștii americani. O asemenea acuzație are implicații serioase nu numai pentru reputația sa, ci și pentru moralul echipei, dar și calitatea muncii lor.

În urma acestor dezvăluiri, Jimmy Fallon a încercat să își repare imaginea, prezentându-și scuzele în fața întregii echipe printr-o sesiune pe Zoom. Cu toate astea, rămâne de văzut dacă aceste scuze pot repara relațiile tensionate sau mediul de lucru toxic dezvăluit lumii întregi.

Psihologii condamnă șefii agasanți

Psihologii par să fie de acord cu mărturiile angajaților anonimi. Mary Abbajay, specialistă în domeniul leadershipului, confirmă că modul imprevizibil în care un șef se comportă poate fi stresant și demoralizant pentru angajați.

Lauren Appio, psiholog și consultant în domeniu, subliniază că un șef imprevizibil poate fi chiar mai rău decât unul mereu neplăcut, deoarece angajații sunt constant pe jar, încercând să anticipeze cum vor fi tratați.

Cercetările realizate de Allan Lee, de la University of Exeter Business School, subliniază impactul negativ pe care un șef imprevizibil îl poate avea asupra performanței angajaților. De fapt, inconsecvența poate fi mai dăunătoare decât un comportament constant negativ.

Într-o lume ideală, angajații ar trebui să se simtă susținuți și valorizați de șefii lor, indiferent de presiunile din industria divertismentului. Acest raport scoate la lumină nu numai posibilele imperfecțiuni ale unei celebrități iubite, ci și o problemă profundă în cultura corporativă, unde echilibrul dintre putere și respect poate fi deseori tulburat, scrie Huffpost.com.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?