Acuzații halucinante ale propagandei ruse: Ucraina pregătește drone înarmate cu țânțari infectați

Acuzații halucinante ale propagandei ruse: Ucraina pregătește drone înarmate cu țânțari infectați

În spatele frontului, Rusia atacă Ucraina cu acuzații halucinante, acuzând-o că a pregătit drone înarmate cu țânțari infectați.

Acest lucru l-a uimit și pe șeful spionajului ucrainean, Kirilo Budanov, care a replicat: „Țânțarii m-au impresionat destul de mult... Țânțari de luptă - asta este neprețuit", a spus Budanov când Komarov a menționat povestea ridicolă a Kremlinului.

În nenumărate rânduri, rușii au adus acuzații Ucrainei și Statelor Unite, acuzându-le că inventează arme biologice, care să fie răspândite de păsări sau de lilieci.

Afirmația a fost făcută chiar la tribuna ONU. La 28 octombrie 2022, reprezentantul rus la ONU, Vasily Nebenzya, a declarat la o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU că Statele Unite au patentat o "dronă pentru transportul țânțarilor infectați cu un virus periculos".

Drona "transportă un container cu un număr mare de țânțari purtători de virusuri într-o anumită zonă și îi eliberează", iar după o mușcătură, țânțarii "infectează oamenii cu agenți patogeni ai unor boli deosebit de periculoase", a spus Nebenzya. Nu există nicio dovadă a existenței unui astfel de proiect.

Între timp, propaganda Kremlinulu i are un efect impresionant asupra rușilor obișnuiți, a declarat Budanov, care a dezvăluit ce mărturisesc soldații ruși capturați.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...