Acuzațiile SUA privind atacurile cibernetice ruse "amintesc de o vânătoare de vrăjitoare" (Kremlin)

Acuzațiile SUA privind atacurile cibernetice ruse "amintesc de o vânătoare de vrăjitoare" (Kremlin)

Acuzațiile că Rusia a încercat să influențeze alegerile prezidențiale din SUA "amintesc de o vânătoare de vrăjitoare", a declarat luni purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, informează Reuters și AFP.

Vorbind într-o conferință telefonică, Peskov a declarat de asemenea reporterilor că versiunea publicată a unui raport al serviciilor de informații americane ce detaliază o presupusă operațiune rusă având ca țintă alegerile din SUA este neprofesionistă și nu conține nimic substanțial.

"Aceste acuzații au început să ne obosească de-a dreptul", a insistat Peskov. El a denunțat de asemenea "amatorismul" acestor acuzații de piraterie informatică având ca scop să influențeze campania electorală americană.

"Aceste acuzații sunt absolut nefondate" și "amintesc cu adevărat de o vânătoare de vrăjitoare", a conchis purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

5 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla