Adele, către fanii care aruncă cu obiecte în muzicieni: „Vă provoc. Să încerce careva să arunce cu ceva spre mine” VIDEO

Adele, către fanii care aruncă cu obiecte în muzicieni: „Vă provoc. Să încerce careva să arunce cu ceva spre mine” VIDEO

Cântăreața Adele a criticat dur, într-o declarație făcută publicului prezent la un spectacol ținut la Caesars Palace, Las Vegas, obieciul pe care îl au unii fani care aruncă cu obiecte în muzicieni pe scenă. Ea le-a transmis spectatorilor că îi va ucide dacă aceștia vor încerca ceva similar.

Foto: Arhivă

Cântăreața britanică a fost filmată în timp ce ținea în mână un tricou în timp ce se adresa publicului. „Ați observat cum sunt unii oameni, lipsiți complet de bun simț și care uită normele de etichetă la astfel de show-uri? Oameni care aruncă cu tot felul de rahaturi pe scenă, i-ați văzut?”, a spus Adele . „Vă provoc. Să încerce careva să arunce cu ceva spre mine și îl omor”, a continuat ea, potrivit The Guardian.

Ulterior, artista a aruncat un tricou în mulțime și a glumit: „Nu mai aruncați cu lucruri în artist”.

Săptămâna trecută, artista Pink a întrerupt un spectacol la Londra pentru a se adresa unui fan care a aruncat pe scenă o pungă cu cenușa mamei lui. „Asta e mama ta?", poate fi auzită cântăreața americană întrebând în imaginile de la incident. „Nu știu cum mă simt în legătură cu asta".

Tot săptămâna trecută, cântăreața americană de country-pop Kelsea Ballerini a fost lovită în față de un obiect în timpul unui spectacol în Idaho. „Dacă vreodată nu vă simțiți în siguranță, vă rog să anunțați pe cineva din jurul vostru", a spus Ballerini pe scenă după aceea. „Dacă cineva forțează prea mult sau dacă aveți acel sentiment instinctiv, semnalizați-l întotdeauna. Nu aruncați lucruri".

Luna trecută, și cântăreața de muzică pop Bebe Rexha a fost lovită în față de un telefon aruncat de un spectator la un concert din New York, rămânând cu un ochi vânăt. Un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost ulterior arestat și acuzat de agresiune.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?