Adele și-a anulat ultimele două concerte de pe Wembley din cauza unor probleme la corzile vocale

Adele și-a anulat ultimele două concerte de pe Wembley din cauza unor probleme la corzile vocale

Cântăreața britanică Adele și-a anulat ultimele două spectacole ale turneului său mondial, care urmau să aibă loc pe stadionul Wembley din Londra în acest weekend din cauza unor probleme la corzile vocale, informează sâmbătă BBC News.

Cântăreața — care s-a declarat complet "devastată" de această situație — susține că a luat decizia în urma sfatului medicului. "A spune că sunt cu inima frântă ar fi o subestimare completă (a ceea ce simt, n.r.)", a scris Adele într-un post pe Twitter.

Artista urma să cânte pe stadionul Wembley sâmbătă și duminică, în încheierea unei serii de patru concerte în această locație.

În postarea sa de pe Twitter, artista de 29 de ani mărturisește că deși primele sale două concerte de pe Wembley au fost "cele mai mari și mai bune spectacole" din viața sa, ea a avut probleme cu vocea. "A trebuit să mă forțez mai mult decât în mod normal ...și se pare ca mi-am deteriorat corzile vocale", a explicat Adele, precizând că la sfatul medicului nu va mai cânta în acest weekend.

Cântăreața a adăugat că și-a dorit atât de mult să nu își dezamăgească fanii, încât la un moment a luat în considerare chiar și ideea de a mima la ultimele două spectacole, însă s-a răzgândit, deoarece nu a făcut acest lucru niciodată și nici nu va putea face așa ceva "într-un milion de ani".

Ea a concluzionat spunând că prețul biletelor va fi rambursat dacă show-urile nu vor putea fi reprogramate.

Potrivit BBC, nu este prima dată când Adele are probleme la corzile vocale. În 2011, artista a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul gâtului pentru îndepărtarea unui polip benign.

Concertul de miercuri susținut de Adele pe Wembley a avut loc în fața a 98.000 de fani — un record pentru un eveniment muzical din Marea Britanie organizat pe stadion.

Într-un mesaj care apărea în program, cântăreața precizase că aceste patru concerte de pe Wembley ar putea fi ultimele show-uri pe care le va mai face vreodată în cadrul unui turneu. "Am vrut ca ultimele mele show-uri să fie la Londra, pentru că nu știu dacă voi mai merge vreodată în turneu", a spus ea. "Am susținut 119 spectacole, iar cu acestea patru voi ajunge la 123, a fost greu, dar mi-a făcut plăcere", a mărturisit artista.

Adele și-a început turneul mondial la Belfast în luna martie a anul trecut, concertul respectiv fiind primul său show în Marea Britanie din ultimii patru ani și jumătate.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…