Adevărata față a frumuseții: prima finalistă fără machiaj din istoria de aproape un secol a concursului Miss Anglia FOTO

Adevărata față a frumuseții: prima finalistă fără machiaj din istoria de aproape un secol a concursului Miss Anglia FOTO

O tânără de 20 de ani a uimit juriul în semifinala competiției Miss Anglia 2022, când a decis să participe nemachiată. Frumsețea ei naturală i-a adus un loc în finală.

Melisa Raouf a mărturisit că abia recent a acceptat că este frumoasă FOTO Profimedia

Melisa Raouf, o studentă la Științe Politice, a devenit prima concurentă din istoria de 94 de ani a competiției Miss Anglia care nu apare pe scenă machiată, relatează The Independent . După succesul din semifinală, ea s-a calificat în finala din 17 octombrie, unde va concura alături de alte 40 de tinere pentru coroana de Miss Anglia.

Organizatorii au introdus în concurs cu trei ani în urmă o rundă specială, în care participantele pot apărea nemachiate, dar Melisa este prima care a făcut acest pas. Tânăra a declarat că a făcut acest lucru pentru a protesta asupra „presiunii toxice“ la care sunt supuse tinerele în rețele sociale.

Faptul că am ajuns în finală fără să fiu machiată înseamnă foarte mult pentru mine. Multe fete de diferite vârste poartă machiaj pentru că se simt presate să facă acest lucru“, a spus Raouf.

Dacă cineva este fericit în propria piele, nu trebuie să se simtă obligat să-și acopere fața cu machiaj. Defectele noastre ne fac ceea ce suntem și asta face ca fiecare individ să fie unic. Cred că oamenii ar trebui să-și iubească și să-și îmbrățișeze defectele, deoarece știm că adevărata frumusețe se află în simplitate“, a adăugat tânăra.

Melisa Raouf a mărturisit că a început să se machieze de la o vârstă fragedă, dar „nu s-a simțit niciodată confortabil“ în propria ei piele. „Nu am simțit niciodată că îndeplinesc standardele de frumusețe. Am acceptat recent că sunt frumoasă în propria mea piele și de aceea am decis să concurez fără machiaj. Nu mi-e frică să arăt cine sunt“, a completat ea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Ce se întâmplă în China?

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990