Adevăratul lider al AUR iese la atac!

Adevăratul lider al AUR iese la atac!

Claudiu Târziu, copreședintele AUR, l-a criticat marți pe Călin Georgescu, propus pentru funcția de președinte de onoare al partidului și anunțat cu două săptămâni în urmă de George Simion drept ocupant al acestui post.

”S-a discutat de o persoană, care a fost propusă tam-nesam într-o adunare la Iași, o persoană despre care cred că nu îndeplinește nici unul din aceste două criterii (să fi contribuit la dezvoltarea AUR sau să fi făcut lucruri bune pentru România – n.red.). S-a născut o tulburare în societate cu privire la această propunere, mai ales după prima ieșire publică a acestui domn. Nu a știut să răspundă la întrebîările esențiale, a făcut o figură modestă, chiar dezastruoasă. Nu ai voie să te pronunți în domenii pe care nu le cunoști, cum e istoria noastă recentă, ca să nu încalci legi, să nu lezezi sensibilități. Și când nu ești calificat pentru asta, e bine să nu intri în astfel de dezbateri”, a spus Claudiu Târziu într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook .

Târziu a continuat criticile la adresa lui Călin Georgescu și a spus că va propune partidului alte nume pentru funcția de președinte de onoare: ”acest domn nu a reușit să răspundă la întrebări legitime privind felul în care vede rezolvarea unor probleme grave ale României. E un om care de 10-15 se ambiționează să ajung premier și mă așteptam să fie foarte bine pregătit, să aibă răspunsuri la toate întrebările. Această persoană nu întrunește calitățile și abilitățile cerute de funcția de președinte de onoare al AUR. Cred că putem găsi pe cineva foarte potrivit, am mai multe nume pe care le voi propune Biroului Național să le dezbatem”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...