Adevărul iese la iveală! Primul caz de coronavirus din China ar fi apărut încă de la 17 noiembrie! Scârbele comuniste au infectat Planeta!

Adevărul iese la iveală! Primul caz de coronavirus din China ar fi apărut încă de la 17 noiembrie! Scârbele comuniste au infectat Planeta!

Primul caz de coronavirus din China a apărut încă de la data de 17 noiembrie, potrivit unor noi informaţii ale Guvernului chinez publicate de South China Morning Post, scrie Mediafax. Persoana infectată, în vârstă de 55 de ani, este rezident al provinciei Hubei, dar încă nu a fost confirmat ”pacientul zero”.

Autorităţile chineze au identificat până acum 266 de persoane care au fost infectate anul trecut.

Oamenii de ştiinţă au încercat să formeze o hartă a tiparului transmisiei de COVID-19 încă de la anunţarea epidemiei în Wuhan, în luna ianuarie.

Un oficial din cadrul Ministerului chinez de Externe a încercat să introducă o teorie conform căreia armata americană ar fi putut avea un rol în răspândirea virusului.

Acesta şi-a îndemnat urmăritorii de pe reţelele sociale să distribuie un articol care argumentează că virusul a provenit din SUA. Acest lucru a dus la creşterea tensiunilor între două dintre cele mai mari economii ale lumii, deoarece ambele încearcă să arunce vina pe cealaltă.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...