Administrația Cimitirelor a primit solicitări pentru a asigura 9 locuri de veci pentru victime din clubul Colectiv

Administrația Cimitirelor a primit solicitări pentru a asigura 9 locuri de veci pentru victime din clubul Colectiv

Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane a primit solicitări pentru a asigura nouă locuri de veci pentru victimele incendiului din clubul Colectiv, a precizat Serviciul pentru Relația cu Mass-Media al Primăriei Capitalei, la solicitarea AGERPRES.

"Până la data prezentei, Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane a primit solicitări pentru a asigura nouă locuri de veci pentru victimele incendiului din clubul Colectiv. Astfel, au fost atribuite: un loc în Cimitirul Vest, un loc în Cimitirul Bellu, un loc în Cimitirul Ghencea, trei locuri în Cimitirul Iancu Nou, un loc în Cimitirul Izvorul nou, un loc în Cimitirul Tudor Vladimirescu și un loc în Cimitirul Metalurgiei", arată sursa citată.

Primăria Municipiului București a anunțat încă de sâmbăta trecută că va asigura locurile de veci și va suporta cheltuielile de înmormântare pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv.

"Prin dispoziția primarului general se asigură, la solicitarea familiilor victimelor accidentului, locuri de veci gratuite și se suportă cheltuielile de înmormântare. Solicitările se primesc la nr. tel. 0800.800.868", preciza un comunicat al Municipalității. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?