Administraţia Penitenciarelor - precizare în contextul informaţiilor din presă despre interviul cu Dragnea

Administraţia Penitenciarelor - precizare în contextul informaţiilor din presă despre interviul cu Dragnea

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) anunţă că, în contextul informaţiilor din presă care vizează modalitatea de acordare a unei comunicări online la nivelul unei unităţi penitenciare subordonate, a solicitat administraţiei locului de deţinere documentarul în baza căruia a fost aprobată exercitarea dreptului.

Precizările vin în contextul în care presa a relatat că Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Liviu Dragnea, aflat în detenţie, a realizat cu fostul lider al PSD un interviu amplu, care ar urma să fie difuzat la un post de televiziune.

"În contextul dezbaterilor publice care vizează modalitatea de acordare a unei comunicări online la nivelul unei unităţi penitenciare subordonate, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a solicitat administraţiei locului de deţinere documentarul în baza căruia a fost aprobată exercitarea dreptului. Demersul vizează verificarea aspectelor de legalitate, prin raportare la prevederile actelor normative care reglementează acordarea dreptului la comunicări online", precizează ANP într-un comunicat transmis, joi seară, AGERPRES.

Anterior, ANP a făcut mai multe precizări cu privire la comunicările online din detenţie, menţionând că acestea se fac cu programare, au caracter confidenţial şi că supravegherea este exclusiv vizuală .

Mai mult, ANP a transmis că de la declararea stării de urgenţă şi până în prezent nu a aprobat solicitări de intervievare a unor deţinuţi . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…