Administrația Prezidențială a cumpărat 20 de autoturisme

Administrația Prezidențială a cumpărat 20 de autoturisme

Administrația Prezidențială a cumpărat 20 de autoturisme noi, printr-o procedură de licitație deschisă, potrivit unui anunț publicat pe 20 octombrie, în SEAP.

Astfel, au fost achiziționate 10 autoturisme cu tracțiune integrală 4X4, opt autoturisme berlină și două autoturisme autoutilitare.

În acest sens, au fost atribuite două contracte societății Renault Commercial Roumanie SRL, unul în valoare de 269.195,44 de lei, fără TVA, și altul de 587.881,90 de lei, fără TVA.

Criteriul de atribuire a contractelor a fost prețul cel mai scăzut, iar principalele modalități de finanțare și plată a acestora sunt reprezentate de bugetul de stat și fonduri obținute prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului Auto Național.

Pe de altă parte, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ) a cumpărat, printr-o altă licitație deschisă, 17 autoturisme Skoda Octavia SMART 1.4 TSI150CP/M6, conform unui anunț publicat în SEAP pe 18 octombrie.

În acest sens, a fost atribuit un contract în valoare de 923.100 de lei, fără TVA, societății Porsche Romania SRL. Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, iar principala modalitate de finanțare este reprezentată de bugetul de stat.

PÎCCJ vrea să mai cumpere, tot printr-o licitație deschisă, 31 de autoturisme, potrivit unui anunț publicat în SEAP pe 19 octombrie. Anunțul implică atribuirea unui contract de achiziții publice, prin care ofertantul trebuie să includă în prețul ofertat și contravaloarea următoarelor servicii: înmatriculare provizorie, RCA pentru 30 zile și minimum 10 litri de combustibil în rezervor.

Valoarea estimată a contractului este de 2.041.621 de lei, fără TVA. Criteriul de atribuire a contractului va fi prețul cel mai scăzut, iar principala modalitate de finanțare — bugetul de stat. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 noiembrie, ora 16,00, data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, fiind 6 decembrie, ora 18,00.

Potrivit unui alt anunț, publicat în SEAP pe 18 octombrie, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare a achiziționat 52 de autoturisme (50 de tip break și două de tip berlină). În acest sens, au fost atribuite două contracte societății Renault Commercial Roumanie SRL, unul în valoare de 2.022.709,50 lei, fără TVA, și altul de 78.238,38 de lei, fără TVA. Achiziția s-a realizat prin licitație deschisă, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Conform unor alte anunțuri de pe SEAP, Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură vrea să achiziționeze 21 de autoturisme, cu o valoare estimată la 1.062.176 de lei, fără TVA, iar Agenția Domeniilor Statului 20 de autoturisme noi, estimate la 1.092.500 de lei, fără TVA.

De asemenea, Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier intenționează să achiziționeze 15 autoturisme personalizate pentru efectuarea controlului în trafic, cu o valoare estimată la 1.012.500 de lei, fără TVA.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un roi de drone ucrainene a „măcelărit” o importantă bază aeriană rusă, sediul unui regiment de aviație cu bombardiere Su-34

2 Foarte interesante amănunte!

3 Dezvăluiri de-ți stă mintea-n loc despre Coldea în presa din Albania

4 Știați că Egiptul are peste 20 de escadrile cu 5 tipuri diferite de avioane de luptă?

5 Așa o fi?