Adrian Mititelu, atentat la normalitate. Declarațiile patronului FCU te fac să te iei cu mâinile de cap

Adrian Mititelu, atentat la normalitate. Declarațiile patronului FCU te fac să te iei cu mâinile de cap

Două personaje din fotbalul românesc - Gigi Becali și Adrian Mititelu - conduc cluburile pe care le patronează după capul lor. Iar rezultatele se văd de câțiva ani încoace. Dacă Becali a promis că nu se mai bagă la echipă atât timp cât FCSB merge bine, a venit rândul lui Mititelu să lasă clubul pe mâna unor profesioniști. Cel puțin la nivel declarativ.

Adrian Mititelu spune că renunță să se mai implice la echipă. Foto Facebook

Imediat după un spectaculos 3-5 cu Rapid, patronul FCU Craiova a anunțat că s-a hotărât să renunțe la implicarea în fotbal și că în zilele viitoare vor fi instalați un președinte și un antrenor care să răspundă de rezultate . ”Vreau să vă spun că astăzi este ultima zi în care m-am implicat în fotbal ca manager, cu putere de decizie. Am făcut și pușcărie, am 40 de milioane (n.r. de euro) cheltuite. Suporterii m-au înjurat, nu-i înțeleg. A sosit momentul să mă retrag din această activitate.

Am făcut și lucruri bune, dar trebuie să le dăm clubul altora care se pricep mai bine decât noi. Au tot ce le trebuie, au o bază de nota 9, un lot de nota 8 spre 9. A fost ultima zi în care m-am implicat la echipă. Nu la primul '11', nu, dar eram foarte implicat la tot ce se întâmplă în club. Am pus suflet. Mi-am făcut datoria.

În sfârșit, angajează un președinte

Clubul îl vom da pe mâna unor profesioniști. Pe mine nu mă veți mai vedea în activitate. Fiul meu m-a convins să fac pasul în spate. Anunț decizia ca să nu mai revin. Mi-a făcut bine Rapidul. De trei zile nu dorm, i-am simțit pe cei de la Rapid că sunt foarte buni”, a spus Adrian Mititelu după meciul cu Rapid.

Finanțatorul oltenilor promite că va intra in normalitate : ”Săptămâna viitoare vom angaja un președinte, poate și un ajutor de președinte. Vom angaja un antrenor cu tot staff-ul lui. Un antrenor care să fi câștigat ceva la viața lui și un președinte care să fi câștigat ceva la viața lui.

Să nu se înțeleagă că va fi închis clubul, doar mă retrag eu din activitatea de management. Eu voi fi doar un fost acționar și un suporter. Vor fi un președinte și un antrenor supervizați de fiul meu”, a încheiat Adrian Mititelu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat