Adrian Mititelu jr, băiat de bani gata: Cum a explicat că are o mașină de 500.000 de euro

Adrian Mititelu jr, băiat de bani gata: Cum a explicat că are o mașină de 500.000 de euro

Fă ce îți place și nu vei munci o zi în viața ta“ e deviza oamenilor care chiar sunt nevoiți să muncească. În schimb, avem și o altă categorie din care fac parte niște oameni, care nu vor fi nevoiți să muncească cu adevărat niciodată. Vorbim despre cei care au avut norocul de a se naște în niște familii bogate. Ce-i drept, nu mereu un copil de bani gata va primi totul fără efort. Pentru că sunt și multe exemple de oameni care, deși au avut familii cu posibilități materiale nelimitate, au ținut să stea pe picioarele lor.

Adrian Mititelu jr (25 de ani), fiul patronului FC U Craiova 1948, susține că și el a reușit în viață datorită eforturilor sale. Potrivit Digi Sport , recent, Mititelu jr a fost surprins de un vlogger român, în timp ce se dădea jos din bolidul său de lux, în valoare de 500.000 de euro. Vorbim despre un Lamborghini Urus Mansory.

Întrebat în ce domeniu de activitate a reușit să dea lovitura, astfel încât să-și ia o asemenea mașină, Adrian Mititelu jr a oferit imediat răspunsul: „Fotbal și imobiliare“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”