Adrian Mititelu, prima reacție după ce meciul Sepsi - FCU Craiova se va rejuca

Adrian Mititelu, prima reacție după ce meciul Sepsi - FCU Craiova se va rejuca

Adrian Mititelu a reacționat pentru ProSport, după ce s-a anunțat rejucarea meciului dintre FC U Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe: partida se va disputa joi, 16 martie!

Arbitrul Chivulete a luat decizia greșită la Sepsi - Craiova. Foto Inquam

„S-a stins un focar! Mă duc cu vinul de la Segarcea, băieții vor avea prime speciale. Dar asta nu înseamnă că suntem în play-off! Acum avem o șansă în plus, dar situația rămâne la fel de grea! Avem 51% șanse, dar mai avem două meciuri și nu știm ce deznodământ poate să fie! Nu ne culcăm pe o ureche! S-a greșit! Meciul nu trebuia să fie întrerupt, se putea juca”, a spus Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, pentru ProSport.

Conducătorul oltenilor a transmis un mesaj scurt pe rețelele de socializare, prin intermediul căruia a dezvăluit data și locația la care va avea loc partida decisivă pentru ultimul loc al play-off-ului din Superliga „Rejucare, joi, la Sfântu Gheorghe!”, a fost mesajul lui Adrian Mititelu, pe contul său de Facebook.

Înaintea deciziei de la Comisia de Recurs, patronul oltenilor era convins că verdictul va fi unul favorabil pentru FC U Craiova și nu lua în calcul orice altă posibilitate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă