Adrian Mutu anunță că pleacă de la Dinamo pentru a lucra la Federația Română de Fotbal

Adrian Mutu anunță că pleacă de la Dinamo pentru a lucra la Federația Română de Fotbal

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a anunțat, duminică seara, că va pleca de la gruparea alb-roșie, iar începând de marți va ocupa un post în cadrul departamentului de relații internaționale al Federației Române de Fotbal.

"Am luat o decizie, iar mâine voi merge la Dinamo și le voi strânge mâna celor de acolo pentru că de marți voi începe treaba la Federația Română de Fotbal. În niciun caz nu voi fi director sportiv, va fi un post ceva pe relații internaționale. Voi fi lângă Cosmin Contra la națională dar nu în sensul tehnic, voi lucra în administrație. Sper să nu fie doar o mutare de imagine pentru federație. La nivel de administrație mi se pare că lucrurile merg bine la FRF. Sper să facem treabă bună acolo, iar EURO 2020 să fie un obiectiv pe care să îl atingem", a spus Mutu la postul Digi Sport.

Acesta a adăugat că se desparte în relații bune de clubul Dinamo. "Am stat un an de zile la Dinamo și cred că am făcut lucruri bune pentru că am câștigat și un trofeu. Eu mă despart prieten de Dinamo, cei de acolo au înțeles alegerea mea (n.r. — de a pleca la FRF). Vreau pe viitor să îmbrățișez cariera de antrenor, așa că nu se știe când voi colabora din nou cu Dinamo", a precizat fostul internațional.

În vârstă de 38 de ani, Adrian Mutu a fost instalat în funcția de director general al FC Dinamo la 12 octombrie 2016.

AGERPRES (AS-editor: Marius Țone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată

5 Una dintre cele mai fascinante povești de viață ale unei femei din România, prima nepoată a Nababului