Adrian Mutu poate deveni selecționerul Nigeriei! Africanii susțin că agenții rapidistului sunt la Abuja

Adrian Mutu poate deveni selecționerul Nigeriei! Africanii susțin că agenții rapidistului sunt la Abuja

Adrian Mutu (44 de ani) are contract cu Rapid până la sfârșitul sezonului 2025, însă ar putea pleca mai repede din Giulești. Chiar dacă oficialii clubului bucureștean au dat asigurări că ”Briliantul” va rămâne la echipă, tehnicianul ar putea prelua o putere a fotbalului african.

Adrian Mutu ar fi favorit pentru postul de selecționer al Nigeriei. Foto Sportpictures

Potrivit celor de la Ojbsport.com, Federația de Fotbal din Nigeria caută un nou antrenor , iar agenții lui Adrian Mutu au mers în capitala Abuja să negocieze. Potrivit sursei citate, reprezentații tehnicianului sunt în țara africană pentru a vedea condițiile în care Mutu ar trebui să lucreze.

"Reprezentații lui Mutu au ajuns deja în Nigeria și caută un acord verbal pentru preluarea naționalei din luna iunie", a notat Ojbsport.com.

Federația din Nigeria ar avea șase tehnicieni pe listă, însă Adrian Mutu este principalul favorit. Printre contracandidații ”Briliantului” se numără și Pitso Mosimane, antrenorul celor de la Al Ahli.

Șase candidați pentru banca tehnică a Nigeriei

"Un oficial de top din cadrul Federației a vorbit sub protecția anonimatului și ne-a transmis că sunt șase candidați pe lista scurtă, iar Mutu este considerat prioritatea", a scris site-ul african.

”Briliantul” a fost selecționerul României U21 în perioada octombrie 2017-aprilie 2018, participând cu ”tricolorii mici” la Campionatul European din Ungaria.

Chiar dacă africanii susțin că Adrian Mutu ar putea prelua naționala Nigeriei, rapidiștii sunt convinși că antrenorul va rămâne în Giulești, în ciuda rezultatelor mai slabe din ultima perioadă. Victor Angelescu, unul dintre acționari, e convins că Mutu pregăti echipa și în sezonul viitor.

Rapidiștii sunt convinși că Mutu rămâne în Giulești

"Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, cu 2-3 suntem aproape să semnăm. Şi sperăm noi că cei 5-6 jucători pe care am spus că îi transferăm, să îi aducem de la început, ca să poată face cantonamentul cu Adi Mutu şi cu echipa. Sunt şi jucători români, şi străini.

Vor pleca în jur de 6 jucători în mare, la 2-3 le expiră contractele. Dar cred că este destul de clar cine a avut randament şi cine nu. Clar, Adi Mutu are postul asigurat şi cu el vom aborda sezonul viitor", declara Victor Angelescu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…