Adrian Mutu, primele cuvinte după despărțirea de Rapid. Înțepăturile lui Dan Șucu

Adrian Mutu, primele cuvinte după despărțirea de Rapid. Înțepăturile lui Dan Șucu

După câteva zile de tăcere, deși scandalul de la Rapid punea pe jar fanii giuleșteni, Adrian Mutu a oferit prima reacție, noaptea trecută, după ce clubul a anunțat rezilierea de comun acord a contractului.

Adrian Mutu a plecat din cauza unor disensiuni cu o parte a conducerii. Foto Sportpictures

15 luni a stat antrenorul la Rapid. El va merge în Azerbaidjan, pentru a pregăti pe Neftchi Baku, formație pregătită în sezonul trecut de Laurențiu Reghecampf. În locul lui Mutu, conducerea a pregătit aducerea lui Cristiano Bergodi, mutare care nu e pe placul pătimașilor fani giuleșteni.

„Se încheie o etapă de care sunt mândru și care m-a făcut mai bun și pe plan profesional, și pe plan personal. Ca și în cariera de jucător, în cariera de antrenor accept noi provocări și oportunitatea care mi se oferă cred că mă va ajuta pe viitor.

Le mulțumește jucătorilor și suporterilor

Vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor pe care i-am pregătit in această perioadă, să le mulțumesc și suporterilor, care ne-au susținut și ne-au împins mereu din spate și sunt sigur că asta or să facă și în continuare, să mulțumesc mai ales conducerii clubului pentru încrederea acordată, pentru oportunitatea dată și pentru sprijin și vreau să le transmit mult succes în continuare în îndeplinirea obiectivelor . Mulțumesc Rapid! Hai Rapid!”, a scris Adrian Mutu, pe Facebook.

Anterior, Dan Șucu, principalul acționar al Rapidului, își exprimase părerea despre plecarea lui Adrian Mutu, aruncând câteva înțepături pentru antrenorul care a decis să plece chiar înaintea startului sezonului.

Dragoste cu sila nu se face

„Decizia domnului Mutu de a pleca a creat multe discuții în contradictoriu în club, dar nu doresc să le detaliez. Spălarea rufelor în public nu este o atitudine pe care mi-o doresc pentru Rapid.

Ce mi-ar plăcea, însă, să vă marturisesc este că în urmă cu un an și jumătate, când domnul Mutu a devenit antrenorul Rapidului, am avut unele temeri. Plecând de la ideea că în cariera sa de jucător a fost o vedetă incontestabilă la echipele mari la care a jucat, mi-a fost teamă să nu se comporte la fel și din postura de antrenor.

Am rămas plăcut surprins să descopăr un coleg matur, care a știut să se impună ca un component valoros al unei echipe, și nu ca o vedetă. Îmi pare rău că Adrian pleacă, dar dragoste cu sila nu se poate! Mulțumesc, Adrian! Multă baftă în continuare!”, a transmis Dan Șucu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat