Adrian Mutu, supărat pe jucătorii săi după înfrângerea cu ultima clasată din Superligă

Adrian Mutu, supărat pe jucătorii săi după înfrângerea cu ultima clasată din Superligă

Rapid a pierdut în deplasare cu ultima clasată din Superligă, Chindia Târgoviște, scor 1-2. Antrenorul giuleștenilor s-a arătat nemulțumit de jocul prestat de elevii săi, aceștia tratând jocul cu superficialitate pe tot parcursul celor 90 de minute.

Adrian Mutu, supărat pe jucătorii săi după înfrângerea cu ultima clasată din Superligă

Adrian Mutu a declarat la finalul partidei cu Chindia Târgoviște că este supărat de faptul că formația sa a pierdut într-o manieră care nu este ok. El consideră că elevii săi au tratat jocul cu superficialitate și nu au avut atitudine pe teren.

„Da, suntem supărați, bineînțeles. Am pierdut un meci într-o manieră care nu e ok. Am intrat foarte relaxați pe teren și am avut lipsă de atitudine. Da, bine... Dacă aș fi putut schimba, aș fi schimbat mai mulți. Am încercat să creez un șoc în echipă, pentru a putea reveni pe tabela de marcaj. Ce să spun, am jucat o repriză, am greșit o repriză și după a fost greu. Chiar dacă am dominat jocul, nu am reușit să revenim.”, a declarat Mutu, potrivit sport.ro .

Antrenorul Rapidului a mai adăugat că nu caută scuze pentru jocul prestat de adversari. El consideră că jucătorii săi trebuie să joace mult mai bine atunci când întâlnesc echipe care au un antifotbal în anumite momente ale jocului.

Nu caut scuze pentru jocul pe care îl prestează adversa, pentru că echipa adversă joacă cu armele ei și încearcă să obțină un rezultat. Noi trebuie să realizăm că suntem pe un loc în clasament care ne obligă să jucăm mult mai bine când întâlnim aceste echipe care au un antifotbal în anumite momente. Noi trebuie să venim cu momente să tranșăm jocul în favoarea noastră. Cred că e vorba de agresivitate. De împins jocul, l-am împins. Nu ne-am creat ocazii. Alea pe care le-am avut nu am reușit să le fructificăm, au fost câteva ocazii bune pe care nu am reușit să le fructificăm.

Relaxarea cu care am intrat nu e OK și atunci când întâlnești astfel de echipe care au o atitudine mai bună decât tine, se vede. Trebuie să avem atitudine și să muncim la fiecare meci. E un campionat destul de puternic.

Nu știu, m-am uitat și eu la fază de câteva ori. Nu vreau să găsim o scuză pentru relaxarea cu care am intrat pe teren, dar dacă se adaugă în plus și o fază de genul, să anulezi un gol, e mai greu.”, a mai adăugat antrenorul giuleștenilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale