Adrian Oros a demisionat din grupul PNL de la Senat

Adrian Oros a demisionat din grupul PNL de la Senat

Ministrul interimar al Agriculturii, Adrian Oros, a demisionat vineri din grupul PNL de la Senat, acuzând ''distrugerea PNL de către cei care au confiscat partidul''.

"Am decis să mă retrag din grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal de la Senat! Din nefericire, în câteva săptămâni "echipa câştigătoare" a transformat PNL din cel mai onorabil partid românesc în cel mai detestat si izolat partid. Guvernul liberal Orban a reuşit să treacă ţara printr-o perioadă dificilă, cu care România nu s-a mai confruntat în ultima vreme. Şi a făcut-o foarte bine. Am vorbit anul trecut de construcţia unei coaliţii de dreapta care să dezvolte România. Care să reconstruiască încrederea că şi în România se poate. Am promis stabilitate, profesionalism, decenţă, bunăcuviinţă, seriozitate. În ultima perioadă, nu reuşesc să explic oamenilor care şi-au pus speranţa în noi, comportamentul total aberant al celor care au confiscat Partidul Naţional Liberal", a scris Oros, pe Facebook .

El adaugă că a constatat "că nu a fost vreun plan sau un proiect pentru PNL sau pentru România sau dacă a fost este la ce asistăm în zilele noastre - un plan pentru distrugerea PNL şi care compromite şansele la dezvoltare a României".

"Cred cu convingere că singura soluţie realistă şi decentă pentru gestionarea crizei politice, sanitare şi economice din ţară este refacerea coaliţiei şi un guvern condus de Ludovic Orban. Rămân asumat valorilor în care cred, în echipa liberală a lui Ludovic Orban. Singurul lider liberal cu credibilitate, în jurul căruia se poate construi, nu demola, aşa cum se întâmplă cu actuala conducere a PNL", a precizat Adrian Oros. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...