Adrian Tudora, noul Administrator Special al Elcen

Adrian Tudora, noul Administrator Special al Elcen

Adrian Tudora a fost numit Administrator Special al societăţii Electrocentrale Bucureşti SA (Elcen), principalul furnizor de agent termic pentru sistemul de alimentare centralizată cu energie termică din Bucureşti.

"Începând cu data de 01.07.2021, domnul Adrian Tudora continuă munca în echipa Elcen de pe o poziţie nouă, aceea de Administrator Special. Din această poziţie, Adrian Tudora va avea ca prioritate îndeplinirea viziunii actuale a companiei: de a se dezvolta în cadrul unui sistem centralizat de încălzire integrat, eficient şi performant, capabil să asigure un serviciu public de calitate în care oamenii să aibă încredere şi care să confere siguranţă energetică, competitivitate şi sustenabilitate pe termen lung" , se arată într-un comunicat al Elcen remis joi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, Elcen are un potenţial major de a asigura performanţă economică şi operaţională, iar prin adoptarea unui model de business adaptat pieţei şi cerinţelor actuale şi orientat cu precădere spre satisfacerea aşteptărilor cetăţenilor şi spre asigurarea continuităţii şi calităţii furnizării apei calde şi a căldurii, performanţele sistemului vor creşte, acesta putând deveni soluţia durabilă şi cu cost minim în zonele urbane dens populate, precum Bucureşti.

Adrian Tudora s-a alăturat echipei Elcen în urmă cu 33 de ani.

"Misiunea noului Administrator Special, caracterizată de respectarea principiilor de onestitate şi transparenţă, va fi provocatoare în contextul actual marcat de situaţia gravă în care se află sistemul de încălzire centralizată din Bucureşti. De aceea, toate acţiunile şi strategiile sunt orientate în prezent către coordonarea unitară şi comunicarea eficientă între toate părţile implicate în funcţionarea, în condiţii de eficienţă şi siguranţă, a acestui sistem centralizat de încălzire urbană. Soluţiile implementate în perspectivă integrată, vor dinamiza luarea deciziilor şi realizarea acţiunilor în direcţia îmbunătăţirii rapide a situaţiei cu care se confruntă sistemul de termoficare din capitală", se mai spune în comunicat.

Potrivit Elcen, sistemul centralizat de încălzire este singura opţiune viabilă pentru Bucureşti şi are avantaje majore în ceea ce priveşte sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, în condiţiile în care marile oraşe, precum Bucureşti, se dezvoltă în ritm accelerat şi devin din ce în ce mai poluate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...