Adrian Văncică a slăbit considerabil: „Să vă dau rețeta mea?” Cum încearcă să ascundă schimbarea atunci când îl joacă pe Celentano

Adrian Văncică a slăbit considerabil: „Să vă dau rețeta mea?” Cum încearcă să ascundă schimbarea atunci când îl joacă pe Celentano

Adrian Văncică, actorul care dă viață de peste un deceniu personajului Celentano în celebrul serial românesc „Las Fierbinți”, a decis că este momentul să facă o schimbare în alimentație și a slăbit considerabil în ultima vreme.

Adrian Văncică a decis să adopte un stil de viață sănătos. Foto: Arhivă

Prezent la Premiile GOPO 2024, cunoscutul actor a mărturisit că încearcă să țină ascuns faptul că a slăbit, în special atunci când îl joacă pe Celentano. În plus, acesta a dezvăluit și „rețeta” cu care a reușit să dea jos kilogramele în plus.

Le mai croșetez așa din când în când în serial. Mai pun o haină, mai pun trei haine, șase haine, cinci perechi de ciorapi și aduc unde trebuie. Să vă dau rețeta mea de slăbit? Păi rețeta este una simplă. Fomica. Trebuie să îți fie fomică”, a declarat Adrian Văncică pentru Ego.ro.

„Acum regizorii mă lasă să ies din racord. Dacă le zici că ai slăbit pentru sănătate, nu mai au ce să zică. Întotdeauna zici că este pentru sănătate, că altfel nu se mai putea, nu mai au ce să zică. Înțelege toată lumea”, a mai adăugat actorul.

Gândiți-vă că am jucat cu actori care au terminat facultatea și mi-au zis că se uită la noi de când aveau 14 ani. Deci gândește-te că ei s-au uitat la serial de la 14 ani, au intrat la facultate, au terminat, au jucat doi-trei ani, și după aceea au venit și au jucat cu noi. Nu mă simt bătrân când îi văd, ci mă simt mai bine ca niciodată”, a mai spus Adrian Văncică.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

3 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Judecați voi...