Adriana Lima revine la Victoria’s Secret, fanii săi sunt în extaz: ”S-a întors regina”

Adriana Lima revine la Victoria’s Secret, fanii săi sunt în extaz: ”S-a întors regina”

Adriana Lima și-a recuperat, simbolic, aripile. Desigur, ne referim la cele de înger Victoria’s Secret. Supermodelul brazilian este unul dintre cele mai cunoscute reprezentante ale faimosului brand de lenjerie intimă.

Adriana Lima lângă statuia sa de ceară de la Madame Tussauds

Adriana Lima a lucrat peste 20 de ani la Victoria’s Secret. De data aceasta, superba divă nu a pozat pentru o campanie la lenjerie intimă, ci la cea pentru noua apă de parfum Heavenly.

Superba braziliancă în vârstă de 41 de ani nu a ezitat să le dea vestea fanilor săi, pe care îi ține constant la curent cu noutăți din viața sa.

Pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția din 2021

Pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția din 2021

Adriana Lima nu este doar o femeie extrem de frumoasă, cu o carieră plină de succes, ci și o mamă împlinită. Brazilianca are, la 41 de ani, trei copii.

În septembrie anul trecut, frumoasa brunetă cu ochi hipnotizanți a născut cel de-al treilea copil al său. Băiețelul are un nume foarte interesant și este primul copil pe care îl are cu noul său partener, Andre Lemmers.

Cyan Lima Lemmers a venit pe lume la 29 august 2022 în Santa Monica, California, iar super modelul le-a explicat fanilor săi povestea numelui inedit al micuțului: ”Cyan este o combinație de verde și albastru din spectrul perceptibil ochiului uman. Este culoarea apei din Bora Bora și Maldive, locurile în care familia noastră vrea să meargă. Acum, Cyan este culoarea noastră preferată, culoarea ochilor băiețelului nostru.”, a scris Adriana Lima pe contul său de socializare.

Fostul și actualul înger Victoria’s Secret mai două fiice, de 12 și respectiv 9 ani cu fostul soț Marko Jarić. Fostul cuplu s-a despărțit în 2014, după 5 ani de mariaj.

Adriana Lima a început să iasă cu Lemmers în 2021, iar în februarie au anunțat că așteaptă un copil.

Bruneta și-a anunțat pe Instagram revenirea în sânul Victoria’s Secret: ”Ne-am regăsit și îmi este atât de bine.”

Desigur, aprecierile au început să curgă pe pagina sa de socializare.

Nu este singura noutate de la celebrul brand de lenjerie intimă. Victoria’s Secret Fashion Show va reveni după o pauză de patru ani, spre deliciul multora.

Fanii braziliencei au fost în extaz: ”Regina s-a întors”. ”Să faceți bine să-i pregătiți cele mai mari aripi pe care le aveți.”

Cumva, numele Adriana Lima se identifică, de cele mai multe ori, cu brandul Victoria’s Secret.

Foto: Getty

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”